REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PSD: Guvernul trebuie să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă

PSD: Guvernul trebuie să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă

Replica API 25 iulie 2020 | 00:00 1088

PSD solicită Guvernului PNL să facă "tot posibilul" ca anul şcolar să înceapă în siguranţă, adăugând că educaţia online este "imposibilă" în multe zone şi, chiar dacă se poate desfăşura, studii "solide" arată "cât de complexe şi grave sunt urmările asupra copiilor".

"Copiii trebuie să meargă la şcoală, iar Guvernul PNL trebuie să facă tot posibilul ca anul şcolar să înceapă în siguranţă! Încetaţi să mai trataţi educaţia ca pe un subiect electoral! Nu vă mai minţiţi singuri şi nu mai minţiţi românii cu educaţia online. Ştiţi bine că este imposibilă în multe zone şi, chiar acolo unde se poate desfăşura, studii solide arată cât de complexe şi grave sunt urmările asupra copiilor. Educaţia nu este un moft, ci trebuie tratată ca o prioritate, cu măsuri bine gândite şi acţiuni concrete din partea autorităţilor. Măcar în acest caz nu lăsaţi totul pe ultima clipă, cum aţi procedat până acum cu toate deciziile privitoare la gestionarea pandemiei", a scris PSD, vineri, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Social-democraţii subliniază că începerea şcolii priveşte viaţa a milioane de familii de români. "Nu mai faceţi experimente cu viitorul copiilor doar pentru că mai aveţi tunuri de dat la licitaţii organizate în ultimul moment! Guvernaţi pentru Educaţie, nu mai furaţi cu dedicaţie", transmite PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in conceptia acestora de le replica , care tind sa cred ca sunt platiti regeste de nulitatile psd-iste- iste interzis ca dna abramburica a facut ceea ce stie o tara intreaga legat dew desfiintarea scolilor profesionale si infiintarea facultatilor de la care poti cumpara, ca la piata, licente dupa dorinte inclusiv doctorate. Replica , in ce consta mesajul interzis?
3
0
Ce multe au facut astia de la PSD pt.Educatie in toti acesti ani !
3
0
Da dupa bac au fost umfate cifrele cu bolnavi de covid.Pana la bac nu o sa fie nimic totul decurge normal apoi iar filmul Pandemia din Romania seria a 2-a.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212