REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PSD ÎMPARTE FUNCŢII LA NEPTUN

PSD ÎMPARTE FUNCŢII LA NEPTUN

Replica API 22 iunie 2019 | 02:37 294

Social-democraţii s-au întrunit vineri seară la Neptun, iar discuţiile acestora continuă şi sâmbătă, 22 iunie, tema centrală fiind alegerile interne. În data de 29 iunie este programat Congresul PSD, când va fi aleasă noua conducere a partidului.

La Neptun, social-democraţii încearcă să se pună de acord, în linii mari, în privinţa împărţirii funcţiilor, Congresul urmând să fie doar o chestiune "de formă". "Ori ajungem la o înţelegere acum, pentru că urmează alegeri şi trebuie să ne înţelegem, ori se adâncesc disensiunile", a declarat un social-democrat constănţean care se teme că, dacă liderii PSD nu ajung la consens, "fac pârtie opoziţiei".

Viorica Dăncilă pare să fie singurul candidat la funcţia de preşedinte. Sau ar mai fi unul, însă nu la funcţia de preşedinte al PSD, ci de... preşedinte al României, după cum comentează, amuzaţi, anumiţi social-democraţi. Este vorba despre Orlando Teodorovici, actualul ministru de Finanţe.

În privinţa funcţiei de preşedinte executiv, situaţia este însă mai animată: sunt trei pretendenţi - Daniel Suciu, Ecaterina Andronescu şi Titus Corlăţean. Pentru postul de secretar executiv, se pare că ar candida şi actualul secretar executiv interimar Rodica Nassar, în timp ce candidatura lui Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, este o certitudine (a obţinut şi sprijinul organizaţiei în acest sens, după cum a transmis prin intermediul unui comunicat de presă); de asemenea, a anunţat că va candida şi Robert Cazanciuc şi nu este exclus să candideze şi Codrin Ştefănescu, fostul secretar executiv.

O altă discuţie în cadrul întrunirii de la Nepun se referă la o potenţială remaniere guvernamentală.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au recalculat pensiile la toate rubedeniile lor, mama,tata bunica,strabunica,prietena ,cunostinta ca erau tare necajite in ghilimele iar acum se bucura de un DREPT ,traiesc bine si se bucura si oamenii are nu-s atat de fericiti si care au muncit o viata AU FOST SARITI si stau si asteapta deciziile si nu mai apar
1
0
indicat ar fi sa-si imparta celulele la rahova
3
0
da, ai dreptate, suportam cel mai mare pret la apa potabila din tara. E o jecmaneala marca Stroe. La Cernavoda apa are atat de mult calcar in ea, incat, daca fierbi un ou, ramane un strat gros de calcar pe vasul respectiv. Calitate ioc, hotie curata. Vin alegerile, sa-i dam o lectie piticului Stroe & co!
4
0
Balta Baciu e a ta.
1
0
Intrebi de ce ?raspunsul este pentru ca poate acum ce ai vrea sa fie Stroe luat la intrebari de primar.Apropo cati bani a platit primaria Constanta pentru consilieri si ce au facut consilieri pentru ca sa justifice bani primiti.
1
0
Eu dad bomba la voi sa buneti acolo cereti multi stiu da bomba mea e mai zgump degat analfabezii aia si nu se juzdifica cheltuiala numai pentru Allah se da bomba nu bentru gunoaie la voi la pzd
0
0
sa ne zica si noua talharul Felix Stroe de ce platim cel mai mare pret la apa din Romania, si de ce nu se trece la facturarea individuala?nu se vrea disparitia administratorilor de bloc?de ce?pt ca Felix Stroe este fost securist si stie ca administratorii de bloc sunt cei care colecteaza informatiile si stiu cine ce si cum....... tanti Dancila uite de ce nu mai votam PSD, pt ca ne jupoaie cu preturile la apa,si pt ca nu putem sa beneficiem de factura individuala si pt ca suntem incarcati cu pierderi datorita faptului ca suntem la comun cu tot blocul
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108