REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PSD: USR să dovedească la moţiune dacă e cu adevărat împotriva corupţiei şi traseismului sau doar mimează

PSD: USR să dovedească la moţiune dacă e cu adevărat împotriva corupţiei şi traseismului sau doar mimează

Replica API 29 august 2020 | 00:00 1264

Social-democraţii solicită USR să dovedească, prin votul dat la moţiunea de cenzură, că este cu adevărat împotriva corupţiei şi traseismului şi nu doar "mimează".

"Luni, la votul moţiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupţiei şi traseismului sau doar mimează asta! Licitaţii publice trucate, anchetate de procurori. Resurse bugetare drenate către firmele de partid. Condamnaţi penal puşi candidaţi la alegerile locale şi membri ai clanurilor interlope numiţi în funcţii de conducere în instituţiile statului. Acesta este PNL-ul corupt care guvernează azi România. Primari şi parlamentari cumpăraţi la bucată. Fonduri alocate doar celor care primesc carnet de partid liberal. PNL a perfecţionat traseismul şi l-a transformat în politică de stat", se mesajul postat de social-democraţi, vineri, pe pagina de Facebook a partidului.

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul PNL - de la pandemie la pand e-mită generalizată" a fost prezentată pe 20 august în şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmând să fie supusă votului Parlamentului pe 31 august.

"Prezenta moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban 2 reprezintă soluţia raţională, logică şi politică pentru a opri prăbuşirea României într-o criză economică şi socială profundă, cu efecte negative incalculabile asupra populaţiei. 'Pas cu pas', Guvernul Orban 2 a eşuat lamentabil în gestionarea pandemiei şi a economiei. România merge într-o direcţie profund greşită. În fiecare zi cu acest Guvern în funcţie, ţara se îndreaptă cu paşi repezi spre recesiune, austeritate şi spre sărăcirea severă a populaţiei", susţin semnatarii, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR stie un singur lucru. Contra PSD. Atat. Asa caaaa ..
0
3
somitatile PSD-iste nu rateaza niciun subiect prin care sa apeleze la incitare- voi ce ati facut legat de traseism, v-ati dat ordonanta, cum faceti de fel, si i-ati ademenit cu posturi. Sper sa nu ma insele memoria, dar detinutul draknea ajunsese la performanta de a promite 10 -15 locuri ptr un singur ministru- adica minciuna frustrata, important este reusirea minciunii pe care multi isi impun sa si creada
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272