REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

RADIOLOGIA de la Policlinica 2 a primit TOATE AVIZELE necesare!

RADIOLOGIA de la Policlinica 2 a primit TOATE AVIZELE necesare!

Replica API 30 ianuarie 2019 | 01:36 604

Laboratorul de radiologie din cadrul Policlinicii 2, dotat cu aparatură performantă, a obținut toate avizele necesare pentru a putea fi dat în folosință! Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz. De menționat că în ultimele luni, vicepreședintele CJC a atras atenția, în repetate rânduri, asupra faptului că medicul responsabil de radiologie nu ar fi făcut toate demersurile necesare pentru obținerea actelor, iar aparatura zăcea nefolosită!

„Așa cum am promis, POLICLINICA 2 are TOATE AVIZELE! Dotările pot fi puse la dispoziția cetățenilor și să-i deservească pe aceștia! Deci se poate cu un profesionist! Mulțumesc pentru sprijin colegilor care s-au implicat și nu au renunțat să creadă că acest proiect mai poate fi recuperat”, a afirmat vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz.

Este vorba de avizele necesare dării în folosință a laboratorului de radiologie din cadrul Policlinicii 2. Laboratorul a fost dotat cu aparatură performantă de cel puțin doi ani, dar echipamentele au fost ținute în folie, nefolosite, în absența avizelor necesare. De altfel, nu doar lipsa avizelor era problema, ci și spațiul în care urmau să fie folosite respectivele aparate, care nu era conform cerințelor legale.

Deficiențele ridicate de spațiul de funcționare au fost soluționate, și într-un final, au fost obținute și avizele necesare. De menționat că în ultimele luni vicepreședintele Claudiu Palaz a atras atenția în repetate rânduri asupra faptului că laboratorul ar fi putut fi dat în folosință mult mai devreme, dacă responsabilii de la nivelul Spitalului Județean și al Policlinicii 2 s-ar fi implicat mai mult.

F.B.

Citește și: MIZERIE, PLANURI DE DEMOLARE ȘI POSIBILE PLÂNGERI LA DNA! Palaz, acuzații grave la adresa unui medic

RADIOLOGIA de la Policlinica 2 a fost reabilitată, dar este încă ÎNCHISĂ! ACUZAŢII GRAVE: se cere demiterea medicului responsabil!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica blocheaza toate comentariile NEGATIVE la articoulul cu PSD-istul George Visan.
2
0
Du-te dracului de javra ordinara. Nu ai facut in viata ta nimic.
0
1
Bravo PSD bravo PSD singurul partid care tine la popor
4
5
Unde naiba l-au gasit pe gusterul de palaz ptr poza asta? Om mai prostanac ca asta greu de gasit...sa incerce sa spuna cum a facut casa si de ce toata averea e pe tatsu...vrea mostenire?!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212