REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raed Arafat: Vaccinarea antigripală este extrem de importantă

Raed Arafat: Vaccinarea antigripală este extrem de importantă

Replica API 28 august 2020 | 21:52 1358

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri seara, că vor urma două luni "dificile" în ceea ce priveşte infectările cu noul coronavirus.

Secretarul de stat a atras atenţia cu privire la faptul că vom avea o situaţie "destul de serioasă" când infectările cu noul coronavirus se vor suprapune cu gripa sezonieră şi a făcut apel la populaţie să se vaccineze antigripal şi să nu mai ţină cont de cei care contestă vaccinul.

"Sunt persoane care vor avea poate ambele infecţii simultan, sunt persoane care vor avea numai una sau numai alta şi persoanele vulnerabile, din păcate, sunt vulnerabile pentru amândouă. Persoanele vârstnice, persoanele cu comorbidităţi sunt vulnerabile şi pentru gripă şi pentru COVID. Vaccinarea este extrem de importantă şi de data asta trebuie ca oamenii să înţeleagă măcar acum să nu mai asculte de atacurile împotrivă şi să se vaccineze. Au o şansă mult mai bună să scape măcar de riscul acesta al gripei sezoniere sau să-l atenueze, pentru că vaccinarea nu garantează că nu vei face deloc, dar poate ajuta ca dacă faci (gripă - n.r.) să fie mai uşor impactul bolii respective asupra organismului", a afirmat Raed Arafat la Digi 24, scrie Agerpres.

Oficialul a subliniat necesitatea ca populaţia să respecte măsurile privind purtarea măştilor şi păstrarea distanţei, pentru a limita răspândirea SARS-CoV-2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru roman. Dura lex sed lex. Si toti trebuie sa o respectam asa cum e nu sa o ocolim ca nu avem bani. Tu poti sa conduci auto pe drumurile publice daca nu ai asigurare si sa scapi de amenda si placute confiscate invocand faptul ca nu ai bani? Nu poti. Sa mi explici cum scapa nesanctionati pnl ca nu au respectat legile invocand motive puerile gen nu sunt bani e pandemie etc. Hai sictir cu hotii astia. La fel ca usr la fel ca plus la fel ca psd. Si la fel ca robotul Johannis. Nu merge cu n am bani. Nu circuli. Nu guvernezi. O iei pe jos sau lasi pe altii la guvernare. Legea e dura dar e lege.
2
0
de imbeti cu apa de ploaie dle''apa sfintita' PSD respectau cele enumerate de tine si apoi te blocai, nu mai primeai nici suma anterioara--caracteristic romanului, daca imi promite, de ce nu?, dar te-ai intrebat din ce- daca te includeai in categoria CCR- categoric beneficiai
1
2
Nu face rau nu face nici bine. Exact asa e vaccinul antigripal si va fi aticovid. O declara chiar Arafat. Si nu inteleg de ce mai purtam masca daca ne vaccinam. In mod normal ar trebui ca dupa vaccin sa nu poti imbolnavi alte persoane sau sa te imbolnavesti de la alte persoane. Deci vaccinul e apa sarata iar masca nu protejeaza. Dar ambele imbogatesc escrocii multinationali. Si o parte din bani se scurg in buzunarele pnl sustinut de noua securitate usr plus. Asta nu inseamna ca psd ar fi procedat diferit. Dar cel putin ar fi respectat legea marire pensiilor cu 40 % si alocatiile cu 100 %.
4
4
Pai trebuie vaccinati toti pensionarii si toti ratatii care doresc inchiderea economiei, hai curaj.
0
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108