REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sărbătoresc o lună de relație

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sărbătoresc o lună de relație

Replica API 6 noiembrie 2021 | 23:49 1442

La jumătatea lunii trecute aflăm, fără ca ei să vrea, că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc în secret, iar acum ea ne spune că de fapt au o relație de fix o lună. Unde mai pui că știm totul și despre prima întâlnire a celor doi amorezi.

După ce paparazzii SpyNews.ro i-au suprins pe Cazacu și pe Ramona sărutându-se în plină stradă, presa mondenă a sărit în aer, iar la scurt timp, cei doi au decis să își oficializeze relația, lucru care a bucurat pe toată lumea.

Însă acum, deși preferă să nu dea prea mult din casă, doar diva lăudându-se din când în când cu imagini din intimitate, fericită peste măsură, în cadrul emisiunii unde este asistentă TV și-a bucurat fanii cu un detaliu ținut secret până acum.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sărbătoresc o lună de relație

În fața colegului Dani Oțil, care dacă nu o tachinează, atunci sigur îi dă câte un sfat de viață, fata de la meteo a recunoscut că de o lună toate problemele ei au dispărut ca prin minune. Lucru care se datorează apariției lui Cătălin Cazacu în viața ei, bărbatul care i-a făcut inima să bată mai tare, care i-a alungat norii grei și i-a readus zâmbetul pe buze și împlinirea sufletească.

Mai mult decât atât, după ce a menționat că ziua de trei este cu noroc, diva a ținut să menționeze și cum a avut loc prima întâlnire de cuplu.

Ramona Olaru mărturisește că luna trecută, pe vremea asta, se afla la cinema cu actualul iubit, locul unde s-a produs și magia primului sărut. Iar de atunci, el și ea sunt de nedespărțit.

”Problemele mele s-au cam terminat de vreo lună încoace. E o lună de când ne-am pupat. Prima ieșirea a fost la film”, a a spus Ramona Olaru în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne anuntati si cind se despart pretiosii astia .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212