REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Rareș Bogdan, desemnat prim-vicepreședinte al PNL: 'Ferecaţi uşile partidului pentru orice ales local al PSD'

Rareș Bogdan, desemnat prim-vicepreședinte al PNL: 'Ferecaţi uşile partidului pentru orice ales local al PSD'

Replica API 9 august 2019 | 01:00 483

La şedinţa Consiliului Naţional al PNL, eveniment ce a avut loc ieri la Romexpo Bucureşti, a fost invitat să participe şi preşedintele Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a Consiliului National s-au regăsit: rapoartele de activitate ale BEX PNL, precum şi ale grupurilor parlamentare, alegerea prim-vicepreşedintelui pe strategii politice al PNL, precum şi aspecte privind campania pentru alegerile prezidenţiale.

De precizat faptul că a fost ales și prim vicepreședintele pe strategii politice, iar singurul care și-a depus candidatura este Rareș Bogdan. De altfel, el a şi fost votat pe funcţie.

”Suntem obligați să câștigăm alegerile parlamentare cu cel puțin 35%, singuri. Vă rog să nu îi primiți în partidul nostru, ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu au ce căuta în PNL! Îi vom zdrobi! Acum sunt praf și pulbere, noi suntem în creștere și vom fi și mai puternici. Nu avem nevoie de niciun aliat. În jurul PNL și în condițiile PNL se va face viitoarea coaliție guvernamentală. Cheia o reprezintă alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis să câștige al doilea mandat”, a declarat Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A dat navala pe acest articol.sunteti foarte disciplinati a zis stroe sa dati cu muie voi cu muie dati.puteti sa dati cu vreti ca MUIE PSD este pretutindeni.asadar organizatia postaci psd stroe sugeti o si luati cu apa ca faceti praf. Prezidentiale locale parlamentare si la revedere tu va n gura de ciumati.maine seara sa fiti prezenti pe articole ca noi suntem pe strazi mortii vostri de cacati ejectati din haznaua psd
1
0
ferecati portile pentru PSD-isti care vor sa vina in PNL. trebuia sa zica si ne ajung astia din PDL. dupa ce s-a unit cu javrele si hotii lui Basescu din din PDL, nu mai este loc pentru altii ar fi o densitate de hoti prea mare in PNL. Nu le este rusine , au fost la guvernare si au facut o pula. acum vor iar, il sprijina pe Fritz, altu care a pus numai talpi romaaniei, si ne-a ponegrit pe unde s-a dus. un nemernic pe care nu il leaga nimic de romania, poate doar casele alea pe care le-a luat prin fals si uz de fals DOVEDIT DE INSTANTA
3
1
Un nemernic ! La ultima emisiune facuta la Constanta ptr.Realitatea ,nemernicul a aburit cetatenii ....
3
2
Ca si Ciolos,Rares asta nu a fost promovat in mod firesc,urmand niste trepte de evolutie in partid,ci efectiv a fost luat de undeva si pus acolo,doar pentru ca are mahalaua in sange si meltenismul agresiv bun pentru un partid de latrai. El doar acuza,fara sa vina cu idei care sa demonstreze o noua cale,mai buna,adica face ca orice nimeni matol dintr-o carciuma de cartier. Pacat ca sunt multi romani ce dau credit individului. Poate ca romanii merita o scufundare in dictatura sau macar o revenire la cretinismul basistoid. Diaspora va fi mai numeroasa decat ce va ramane in tara. Multi vor fugi .
3
2
A castigat postul de prim-vicepresedinte , nu a iesit al doilea ??
3
2
Un sugator de Puli
8
2
Sictir cu rahat
5
3
Un cretin piticu asta .
6
2
PUPINCURISTUL RARES
8
2
Ba e foarte bun. Nu avem varianta mai buna. Stie si prostimea. Vedeti voi pe dracu!
1
12
Un cacat si el si vrabie.
13
2
CEL MAI MARE MANCATOR DE CACACAT DE LA PNL. MAI SUGE SI TARAGOTU.
19
2
Asta e nivelul. Pui un X in casuta. Pentru ala de candideaza de unul singur...
16
3
Un neica nimeni fripturistul asta
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272