REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL:

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL:

Replica API 6 martie 2020 | 00:00 1340

„Faptul că o ţară întreagă a ajuns să facă jelanie naţională (în cazul Sorinei Pintea, n.r.) arată cât de bolnavă este România“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ma intereseaza cine esti si ce functii ai primit ai o fata perfida
1
0
mama raresica ce fata de centurista ai.CAT E MUIA ?
1
0
insolvabilitatea de la realitatea l-a inclus si pe el in gasca vesela care a facut ani de zile jelanie nationala prin neplata taxelor si impozitelor!!!
2
2
Bai homo mincinosule, cine te mai asculta, pana si spalatii pe creier de la Realitatea securista nu te mai ia in seama. Urlai ca nu primesti niciun pesediist, de la Alde, de la basisti si iata ca ati luat pe banda rulanta. De ce iti dai demisia asa cum latrai. Un nemernic, un individ cu caracter 0.
4
3
se mai dau cu ruj?...
2
2
Rares e un baiat razgaiat care da din picioare si din maini cand il iei prin supermarket si nu ii cumperi ciocolata. Penibil!
8
2
Sa consideri ca "o tara intreaga", deci toti romanii "sunt bolnavi",denota cit dispret ai fata de tara si de romani. Daca ii numaram pe toti care au facut "jelanie" sunt putini. Unii au considerat ca ne-am saturat de circul catuselor si ca trebuie sa fim tratati decent, pina se pronunta instanta de judecata. Nu ne mai privi de sus si nu mai emite filozofi de erudit, ca ne faci scirba. Si crede-ma, un bolnav ca mine, te-a votat.
6
1
Rares e cult. Asta e cea mai buna gluma pe care am auzit-o azi! Dupa modul cum vorbeste,n-ar trece de bac.
9
4
O mai "scranteste" el in germana la echipe de fotbal cu entuziasm in pronuntie "poceste"dar una-peste-alta,e cult,vorbeste lejer cateva limbi,franceza sigur,are prezenta,prestanta,manierat in exprimare,diplomat,moderat dar si coleric,impulsiv in exprimare,crizat cand este cazul si nu imi este rusine cu un asa reprezentat!Vreau sa l vad ca se bate pt Romania si e bine momentan,vrem sa vedem mai multe "Pintea" de peste tot,dar si confiscarea bunurilor ca si verificarea dealtfel.Macar de ar fi 40% ca el,acolo unde trebuie!
9
8
Bravo tinere, ai mare DREPTATE, suntem o natie de....ahhh.... Oare ne vom vindeca, vreodata?? Ce promovam si pe cine ??... Hotia si penalii ??
11
8
wow.... dl Rares nu trebuie sa ne batem joc de oameni in public, trebuie sa-i pedepsim pt greseli dar, cu multa responsabilitate. Cetatenilor, si mie, nu imi place sa vad asa ceva la tv, nu sunt tortionara, parca ii urati si voi.Daca tie si lui Orban, am vazut, va place, e grav.Mai vedem
8
9
Dupa mintea ta toti ROMANII sunt bolnavi , doar tu esti NEBUN !
10
11
Rares e gayu pnl ,,suge ,,suge,,si gura nu-i mai tace.
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108