REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL:

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL:

A.F. 24 octombrie 2023 | 00:00 282

Rares Bogdan, europarlamentar PNL:

„Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti. N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
1
1
Mai mult ca sigur ca marfa numita ,,de Sibiu'' e doar o gaselnita de marketing. Cei din zona Sibiului nu au cum sa produca atata cat sa fie vandut in toate magazinele ,,Sibienilor'' din tara. Inca ceva,am fost in Sibiu sa caut ceva produse locale,de ale lor si nu am gasit decat tot ce puteai lua di orice magazin din tara,adica marfa bagata pe gat de lanturile cunoscute. E o mare vrajeala cu asa zisele produse traditionale,facutte de fapt din carne de import,din animale hranite nu ca pe vremuri acasa,ci cu amestecuri de saracele animale se satura de viata.
4
0
Esti suma personajelor lui Caragiale
6
0
munca de jurnalist a fost grea, alergatura multa ,insatisfactii si scandaluri fara castig uneori si s a ...bagat in pnl repede si cu spor , da din gura la tribuna si s facut politician ... europarlamentar, asa castiga si el usor un ban!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108