REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareş Bogdan o dă la întors după intervenţia lui Vosganian: 'Nu am spus niciodată că Ludovic Orban va demisiona'

Rareş Bogdan o dă la întors după intervenţia lui Vosganian: 'Nu am spus niciodată că Ludovic Orban va demisiona'

Replica API 6 ianuarie 2020 | 00:20 517

După ce Varujan Vosganian, liderul deputaţilor ALDE, s-a arătat revoltat de anunţul că Ludovic Orban ar urma să demisioneze în februarie, pentru a forţa alegeri anticipate, Rareş Bogdan nu mai recunoaşte cele spuse în cadrul unei emisiuni, scrie stiripesurse.ro

"Am primit la postarea de acum o oră un mesaj de la Rareș Bogdan pe care socotesc corect să-l adaug. Iată ce îmi transmite Rareș Bogdan: „Nu am spus niciodată că Ludovic Orban va demisiona. În timpul intervenției mele telefonice, cineva din studio a spus asta. Eu am spus că Orban va uza de toate prerogativele constituionale pentru a încerca declanșarea alegerilor anticipate, după negocieri politice cu toate forțele politice care susțin actualul Guvern”. I-am transmis lui Rareș Bogdan că această abordare mi se pare mai corectă și că era bine ca rectificarea să fi fost făcută imediat", scrie Varujan Vosganian pe Facebook.

Rareș Bogdan, a anunțat, luni, că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanșarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de încă 24 de voturi pentru a susține un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat că anticipatele vor avea loc până în aprilie 2020.

"Noi vom folosi toate mijloacele constituționale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligația noastră. Este o cerință a alegătorilor noștri. Acest demers este susținut de USR, UDMR și PMP. Ne așteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susțină demersul nostru. (...) Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forțe politice, din care vioara întâi să fie PNL și un Guvern condus de Ludovic Orban. Veți vedea că avem toți pașii pregătiți, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate", a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am scapat de ciuma rosie si am dat peste holera galbena
0
0
Faceti mai ce trebuie facut. Anulati pensiile speciale, reduceti salariile si pensiile nesimtite, reduceti numarul de bugetari.
2
0
Un lor cu ochi si chelie , o sluga a occidentului , un mincinos parsiv ! SICTIR bai rimelatule !
2
2
Ciumei sunt in fibrilatii.asa slugilor,postati la foc automat ca doar de aia va incasati ajutoarele sociale de la trocadero.postati plangeti si suferiti fara decenta.sfarsitul acestei ere in care ciuma rosie a tinut tara ata captiva la mana interlopilor si a hotilor apune anul acesta.psd mooe psd
3
4
Minciuni pe banda rulanta, marca ciroza galbena. La care se adauga incompetenta crasa a unor ministri din posturi cheie, finante, muncii, economiei, interne si femeia care se culca treaza si se scoala moarta. Dar nu e prima data cand poporul alege prostia, saracia, ura.
11
3
Noi penele mai avem voie de la Bruxelles sa platim actualele pensii si salarii si sa mentinem preturile taxele si locurile de munca doar pana in mai maxim iunie 2020. Apoi nu ne mai dau bani. Deci avem nevoie de un mandat de 4 ani ca sa ne mai bage in seama cineva. Mandat pe care nu l vom obtine dupa ce marim taxele si preturile dupa ce lasam oamenii fara servici si dupa ce taiem salariile si pensiile. Deci trebuie sa obtinem mandatul de 4 ani inainte de masurile antipopulare. Ca apoi nu ne mai voteaza nici membrii cotizanti. Pana atunci facem declaratii despre greaua mostenire.
13
4
Ooo, boy! Ce spectaciol! Vai de n0i!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212