REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

RĂSARE un HOTEL în locul restaurantului Portofino din zona Campus

RĂSARE un HOTEL în locul restaurantului Portofino din zona Campus

Replica API 8 iunie 2020 | 07:47 3349

Este o zonă în municipiul Constanța în care, în ultimii ani, au „răsărit” blocuri peste blocuri, ansamble rezidențiale, dar și imobile cu destinație educativă, recreativă și nu numai. Este vorba despre zona Campus. Aceasta este într-o continuă expansiune fiind plină de imobile noi. În curând, tot în această zonă va mai fi ridicat încă un hotel de 4 etaje, acesta fiind poziționat chiar la intrarea pe aleea Universității.

Se construiește de zor în zona Campusului Universității „Ovidius”, clădirile fiind ridicate parcă „peste noapte”. Investitori constănțeni și nu numai au dat viață, dacă se poate spune și așa, unei zone ce nu cu mulți ani în urmă era un teren imens și gol plin de vegetație luxuriantă. Tot aici, Gica Băzvan, prin firma sa Boruz SRL dorește ridicarea unui imobil de 4 etaje. Primăria Constanța a dat undă verde investitorului pentru „Construire imobil S+P+4E, terasă circulabilă cu funcțiunea de hotel apartament și împrejmuire teren”.

Imobilul va fi edificat pe aleea Universității, numărul 10 A. De menționat este și faptul că se dorește ridicarea acestei clădiri în locul restaurantului Portofino. Aceste demersuri au fost făcute și în vara anului 2017 când, și atunci societatea a primit undă verde pentru ridicarea clădirii dar, din varii motive, n-a mai fost edificată.

Detalii despre firma constănțeană Boruz SRL

Potrivit datelor, Boruz SRL a luat fiinţă în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe Bulevardul Tomis 232 B. În anul 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 6.723 ron.

Gica Băzvan, născută în Cernavodă, este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati bani ti-ai luat sa zis scrii articolul asta? Da-i inapoi ca i-ai luat degeaba! Si o prostituata sau o studenta de la drept sau de la ASE din campus daca puneam sa-l scrie suna mai bine si mai inteligibil!
6
1
Ca de obicei un articol scris pe vine si nedocumentat. Portofino are adresa Al. Univ nr. 2, nu 10A.
7
3
Nu am mai auzit de mult atatea laude si cuvinte bune despre un "dezvoltator". Stau in zona si va spun ca este un infern. Locurile de parcare se ocuoa vara de turisti, este un trafic auto infernal, galagie in statia de autobuz si foarte multe prostituate. Nu inteleg autorizarea acestei constructii. Nu se lasa spatii verzi intre imobile, fara locuri de parcare. Portofino are o suprafata foarte mica pentru a fi inlocuit cu un imobil de 4 etaje. Dar, daca v-ati luat toti "dreptul", haideti sa inflorim aceasta zona a Constantei.
22
0
Locuri de parcare pe strada ca asa este in toata zona Campus . Strazi fara canalizare blocuri cu fosa, fara parcari mocirla la gat cand ploua, blocuri unu in altul ingramadite , vechile cartiere muncitoresti sunt oaze de frumusete pe linga ce este in zona Campus . Multi au cumparat si acum nu stiu cum sa vanda mai repede , gunoiul pe strada sau in usa blocului . Prostituatele dupa Aurel Vlaicu isi duc clientii intre blocurile de pe partea lacului deoarece este intuneric si prezervativele le arunca in fata blocurilor sau pe strada . Deoarece este un camp in aceea zona sobolanii sunt la ei acasa
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108