REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răsturnare de situație la SSC Farul! Farcaș a refuzat funcția de antrenor principal!

Răsturnare de situație la SSC Farul! Farcaș a refuzat funcția de antrenor principal!

Replica API 17 iulie 2017 | 08:24 382

Conducerea SSC Farul a anunțat în cursul zilei de astăzi că Viorel Farcaș va fi noul antrenor al echipei în sezonul 2017/2018, ajutat de Ion Barbu și Gică Mina. Numai că, în cadrul conferinței de presă care a avut loc după reunirea lotului, Viorel Farcaș a declinat oferta, afirmând că nu poate îndeplini acest rol pentru că este implicat într-un alt proiect ! „Le mulâumesc suporterilor și conducerii, dar din motive personale declin această funcție pentru că după cum bine știți în urmă cu cinci ani am demarat un proiect cu ACS Performer, care acum se află în ultimul an de juniorat și ar fi dezolați. ACS Performer este de altfel și pepiniera care va oferi juniorii pentru SSC Farul. Sunt alături de colegii mei Ion Barbu și Gică Mina“ a declarat Viorel Farcaș, care va ocupa aceeași funcție și în sezonul trecut, cea de director tehnic. În aceste condiții, se va reveni la aceeași formulă, cu Ion Barbu antrenor principal și Gică Mina antrenor secund. „Eu voi iubi acest club indiferent de funcție, va fi mereu în sufletul meu. Indiferent că aș fi antrenor sau doar suporter. Acum ne vom concentra pe ce avem de făcut continuare pentru a putea promova la anul n Liga a 2-a“ a declarat Ion Barbu. În perioad aurmătoare, până la începerea campionatului, SSC Farul va disputa și câteva partide de verificare: la 29 iulie cu Unirrea Slobozia, apoi la 12 august cu Oțelul Galați, în deplasare. Va urma la un turneu la Ploiești, alături de echipa gazdă și Oțelul, un triunghiular cu câte o repriză de 45 de minute. În perioada următoare vor veni și mai mulți jucători care să crească valoarea echipei. Există discuții cu 5-6 jucători cu experiență în Liga a 2-a, care alături de 12 jucători care vor rămâne din lotul cu care s-a promovat și încă 8-10 jucători juniori. Este posibilă și o colaborare cu jucători tineri de la Viitorul. Venirea jucătorilor din Liga a 2-a se va face doar în urma discuțiilor cu autorităților locale, în cazul în care nu va exista susținere din partea acestora urmând că se continue cu întreg lotul cu care s-a obținut promovarea. „Suntem într-o mare întârziere cu autoritățile locale, chiar dacă există contact permanent. Există promisiuni și sperăm ca în 2-3 zile să definitivăm discuțiile și să vină și jucătorii pe care ni-i dorim. Totul se învârte în jurul banilor și în funcție de susținere ne cresc și șansele de promovare. Cred că pentru a putea promova în Liga a 2-a este nevoie de un buget de 400-500 de mii de euro. La cat de mare și important este acest oraș, nu ar trebui să se ia în calcul un alt obiectiv decât promovarea“ a declarat și președintele Marcel Lică.

Sorin TEODOREANU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/antrenor-nou-la-ssc-farul-ce-surpriza-324777/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu Farcas pe banca, Farul va excela la furatul mingii adversarilor, omul e as.
1
0
Ba farcas asta de la confort urban care a furat a spart casa in faleza casa la navodari casa la corbu de la pavele antrenor?luati dracu pe una care face kebab sa antreneze cu shaworma cu detoate extra picant
2
0
Eu cred ca unii din oras stiu sa numere km de p... ce au intrat si iesit din maicasa , ba oras de codos care v-a dati cum bate vantul , a refuzat de ce , la numit , bravo , Farcas nu e bun, Giani e hot dar a bagat milioane la Faru , Fagadau e bun ca va fute .
0
3
Jimmy antreneaza in deplasare iar sotioara joaca la 11 m acasa cu echipe straine
5
0
Se vede ca esti un ratat si ca nu ai treaba cu fotbalul ! Ce treaba ate unde si daca ai jucat cu antrenoratul ! Ca sa ai licenta A ptr antrenorat trebuie sa inveti 4 ani mai intal licenta B doi ani si dupa licenta A 2 ani .Asta ptr cei care nu au jucat fotbal , ptr restul fosti jucatori care nu au pus mana pe carte nici cans jucau fotbal nici dupa ls 35 de ani licentele se acordau pe meciurile jucate in divizia A sau B .De aceea avem toti idiotii fara carte antrenori si aici cred ca te numeri si tu !
3
2
Numai penali la aceasta echipa Cum sa-l puneti pe farcas cand el nu a jucat fotbal niciodata.decat la oldboys El a furat de a rupt confort urbanul acest infractor Rusine rusine
6
0
39 iulie ? Bine sorin
1
0
Fara bani publici ba cersetorilor!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108