REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAZII în traficul rutier: au ‘curs’ amenzile şi dosarele penale!

RAZII în traficul rutier: au ‘curs’ amenzile şi dosarele penale!

Replica API 15 mai 2018 | 00:00 275

Dosare penale pe bandă rulantă, la Constanța! Mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta de către polițiștii rutieri la finele săptămânii, fiind depistați sub influența băuturilor alcoolice sau fără permise de conducere.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 14 mai a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. Pe 13 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

De asemenea, pe 12 mai, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Apoi, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Și polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. Totodată, oamenii legii din cadrul postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. În cauze au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este Corbu, toata ziua sta in trafic...pe net
0
0
Faceti ceva si cu dosarul lui infectul de lefter care a omorat in bucati o femeie. Avea alcoolemie si droguri de a intrat in coma.jeg de om.Sa stea 7 ani.sa laudat peste tot ca a dat libidinosu de tasu 100000 euro sa nu intre la puscarie.nu lasati asemenea gunoaie sa ne ia ultima speranta in justitia romana.
4
0
nu am vazut un politist n trafic
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108