REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică în Grecia! Ipostaze rare, de cuplu, cu cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică în Grecia! Ipostaze rare, de cuplu, cu cei doi

Replica API 5 iulie 2021 | 22:54 1274

Este clar! Dragostea plutește în aer pentru Răzvan Simion și pentru noua lui iubită, Daliana Răducan. Celebrul prezentator de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” a demonstrat că e în stare de orice pentru fericirea focoasei brunete, astfel că nu a stat pe gânduri și a dus-o tocmai în frumoasa Grecie. Drept dovadă, cei doi au postat imagini de senzație din destinația de basm, afișându-se într-o ipostază de colecție, de cuplu, direct din Atena, scrie spynews.ro

Răzvan Simion este mai îndrăgostit ca oricând! Asta demonstrează faimosul prezentator de televiziune cu fiecare ocazie, de când în viața lui a apărut Daliana Răducan. Acesta a arătat că e în stare de orice pentru a-i aduce zâmbetul pe buze persoanei iubite, astfel că o răsfață în cele mai frumoase vacanțe, cum o face și în prezent, în superba Grecie.

Răzvan Simion și Daliana Răducan se află într-o vacanță romantică în Grecia

Așadar, în prezent, Răzvan Simion și Daliana Răducan au părăsit România pentru câteva zile, pentru a se relaxa în Grecia. Aceștia și-au făcut bagajele și au ales cel mai frumos oraș, și anume Capitala, Atena. Iar pentru că nu ascund niciodată nimic de fanii lor, cei doi le-au împărtășit internauților și primele fotografii și filmulețe din destinația de vis.

Cei doi le-au împărtășit fanilor ipostaze rare, de cuplu, cu ei

Așadar, dacă aruncați o privire asupra rețelelelor lor de socializare, dar și a GALERIEI FOTO, veți observa că Răzvan Simion și Daliana Răducan se află acum în Atena și se bucură de cele mai frumoase momente împreună. Aceștia au vizitat cele mai populare atracții turistice, dar s-au delectat și cu cele mai bune mâncăruri la un restaurant cunoscut din Grecia.

De departe, imaginea care i-a surprins în mod plăcut cel mai mult de pe fanii de pe Instagram a fost selfie-ul cu Răzvan Simion și noua lui iubită. După cum puteți vedea, cei doi s-au asortat din nou, fiind amândoi eleganți, ea optând pentru o rochie neagră, superbă, iar el pentru o cămașă albă și niște ochelari de soare cu rame incolore.

„Când în Atena...”, a scris Daliana Răducan în dreptul imaginii cu Răzvan Simion, imagine distribuită apoi la InstaStory și de către prezentatorul de televiziune de la Antena 1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cuplu de doi bani!!! Pe cine intereseaza?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212