REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reabilitarea litoralului românesc! Licitația depășește peste 1 miliard și jumătate de lei

Reabilitarea litoralului românesc! Licitația depășește peste 1 miliard și jumătate de lei

Replica API 28 decembrie 2019 | 01:17 492

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a lansat, pe platforma SICAP, o licitație în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părți din litoralul românesc, în zonele Costinești, Olimp, Venus-Aurora sau Mangalia-Saturn.

Potrivit anunțului de licitație postat pe SICAP, se au în vedere lucrări la componente ale sistemului de protecție costieră pentru reducerea eroziunii și asigurarea unui grad corespunzător de protecție a plajelor, care, în unele zone au dispărut ca urmare a eroziunii.

„Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Costinești, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Olimp, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Jupiter-Neptun, protecțiașsi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Balta Mangalia-Venus-Aurora, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre in zona Mangalia-Saturn, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona 2 Mai, din cadrul proiectului ”, se arată în anunțul de pe SICAP.

În cadrul proiectului se face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor și lucrări de demolare/construcție/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile.

Valoarea totală estimativă a proiectulu este de peste:1,67 miliarde lei fără TVA, iar contractul este împărțit în șase loturi.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitația care va fi una deschisă este 31 martie 2020, ora 15.00, notează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linistiti, ca ajung si la Eforie Nord! La multi ani!
0
0
si cu Eforie Sud ce faceti, o sa ajunga o paragina. Toate investitiile se opresc la Eforie Nord, sudul este oaia neagra a litoralului, nici o investitie, nici un supermarket, nici o banca si nici piata. Pentrru orice trebuie sa mergem la Eforie nord. Puneti dinamita si ati rezolvat situatia, terminati de tot statiunea asta care a ajuns mai rau decat o comuna.
4
0
asa, cit mai multe locuri de baldachine makidonesti fara bon fiscal
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108