REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reabilitarea Secției de Terapie Intensivă Nou – Născuți avansează. „Avem cel mai curat șantier din România!”

Reabilitarea Secției de Terapie Intensivă Nou – Născuți avansează. „Avem cel mai curat șantier din România!”

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 167

Lucrările de reabilitare a Secției de Terapie Intensivă Nou – Născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța avansează. Reprezentanții Asociației Dăruiește Aripi au prezentat care este, la această oră, stadiul lucrărilor.

„Suntem încă în faza de demolare şi ne aşteptăm să mai dureze încă o perioada de timp. Ne luăm toate măsurile de siguranţă pentru ca activitatea noastră de pe şantier să nu afecteze programul şi-aşa foarte încărcat al spitalului şi poluarea fonică şi cantitatea de praf să fie reduse la minim. Ne mândrim că avem un şantier foarte curat, cum rar găseşti în România, de ce să nu recunoaştem. Ne bucurăm din inimă când auzim aprecieri despre ecourile muncii noastre şi vedem cum mulţi constănţeni se implică.

Dacă sunteţi constănţean, cu siguranţă aţi remarcat autobuzele cu imaginea campaniei noastre, puse la dispoziţie cu generozitate, pro bono, de către Regia Autonomă de Transport Constanţa. Sau afişele şi panourile stradale din oraş şi de pe autostrada Constanţa-Bucureşti. Sau afişele din multe locuri publice constănţene. Ori autocolantele de pe holurile Spitalului Judeţean Constanţa. Nu vă închipuiţi că totul e roz, dar ne străduim să trecem peste micile obstacole, din care învăţăm în fiecare zi, şi să ajungem la soluţii viabile, pe termen lung, care au ca scop final reconstrucţia şi modernizarea secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Tot în cadrul proiectului, luna aceasta am fost foarte norocoşi să avem susţinerea a două campanii de strângere de fonduri încheiate cu succes. Fundaţia Vodafone România a organizat o expoziţie de vânzare cu diverse promoţionale pentru proprii angajaţi, expoziţie care a generat donaţii în valoare de 10350 lei. În luna septembrie, Veronica Soare a parcurs ca pelerin 880 de kilometri în 33 de zile drumul Camino de Santiago, ducând cu ea mesajul proiectului nostru, în care îi avem ca parteneri pe Fundaţia Vodafone România şi Asociaţia Inima Copiilor.

Veronica a strâns donaţii din SMS-uri cu gânduri bune, care au însoţit-o pe Camino în valoare de 5680 de euro. Toate aceste sume intră în proiectul de Reconstrucţie Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Le suntem tuturor recunoscători pentru generozitatea acestor gesturi de încurajare”, au transmis reprezentanții Dăruiește Aripi.

Dacă doriți să susțineți proiectul, iata cum puteți ajuta: persoanele fizice pot sprijini Asociația Dăruiește Aripi direcționînd 2% din impozitul pe venit; companiile pot contribui cu 20% din impozitul pe profit. Sau printr-o contributie, in LEI sau EURO, în contul Asociatiei: titular cont: Asociatia DARUIESTE ARIPI

CUI: 314 827 67, IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901, IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901, Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanța. COD BIC/SWIFT: BTRLRO22.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108