REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Reacția lui Anthony Hopkins după ce a primit al doilea Oscar din carieră

Reacția lui Anthony Hopkins după ce a primit al doilea Oscar din carieră

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:00 964

Anthony Hopkins a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal în cadrul galei premiilor Oscar, desfășurată duminică seară. El nu a participat la înmânarea premiilor și nici nu a intrat în direct în timpul acestora. Însă, în cursul zilei de luni, a transmis un mesaj de mulțumire în care și-a exprimat surprinderea pentru premiul obținut.

Anthony Hopkins

Anthony Hopkins nu a participat la decernarea premiilor Oscar. Ajuns la 83, actorul a preferat să privească de acasă desfășurarea celui mai important eveniment in lumea fimului. El a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul interpretat în pelicula The Father. Luni, 26 aprilie, el a publicat un scurt clip video în care a mulțumit pentru trofeul primit. Mai mult decât atât, el a dorit să aducă un omagiu actorului Chadwick Boseman, răspus de cancer, în urmă cu doar câteva luni.

Mesajul video al lui Hopkins a venit din Ţara Galilor. „La 83 de ani, nu mă aşteptam să primesc acest premiu, chiar nu. Sunt foarte recunoscător Academiei. Vreau să îi aduc un omagiu lui Chadwick Boseman, care a fost luat de lângă noi mult prea devreme. Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”, a spus protagonistul filmului „The Father”.

În urmă cu 29 de ani, Anthony Hopkins câștiga Oscarul pentru rolul din "Tăcera mieilor"

Pentru Hopkins, acesta a fost al doilea Oscar din carieră, după cel primit pentru „The Silence of the Lambs” în urmă cu 29 de ani. Anthony Hopkins este acum şi cel mai vârstnic actor care a primit un Oscar pentru interpretare. Regretatul Christopher Plummer deţinea acest titlu. El avea 82 de ani când a fost premiat pentru rolul secundar din „Beginners”, la gala care a avut loc în anul 2012.

În filmul lui Zeller, adaptare a piesei omonime scrise de el, actorul interpretează rolul unui bărbat care suferă de demenţă, iar fiica lui (jucată de Olivia Colman) face eforturi pentru a-l îngriji, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simpatic actor! Felicitari!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108