REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Reacţia lui Ciolacu după ce o deputată PSD a sărit în barca lui Orban

Reacţia lui Ciolacu după ce o deputată PSD a sărit în barca lui Orban

Replica API 31 octombrie 2019 | 01:03 391

Liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD), a declarat miercuri, la Parlament, după ce deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu a anunțat pe Facebook că o să voteze guvernul Ludovic Orban, că social-democrata a luat o decizie emotionala si ca e un drum lung de la anunt pana la fapta.

„Îi urez succes. Știți foarte bine că la Cluj au existat niște probleme în cadrul organizației. Au mai fost doi parlamentari care au mai plecat, au venit. Presupun că este o decizie în primul rând emoțională a doamnei deputat. (...) Din discuțiile avute astăzi cu liderul de grup, dommul Simonis, în jur de 50 de parlamentari am stat de vorbă azi în biroul meu. Din semnalele care sunt, nu există astfel de intenții E un drum lung intre a anunta si a face acest gest. Haideti sa vedem, sa trăim până luni”, a zis Ciolacu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cacaciosule , pensiile speciale vor ramane mereu . La fel cum tu vei fi mereu un comunist de cacat , care n-ai strans nimic si acum te oftici si mananci cacat de foame !
1
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
1
2
cu siguranta poate si este corect sa procedeze asa- felicitari dna- a intrat cu o convingere si a asistat la o mizerie pe care, daca detii coloana vertebrala, poti sa o remediezi
1
2
Cu ce a fost atrasa ca daca nu lise promite nimic nu se duc , cum poti ani de zile sa crezi intr-un partid in platforma lui si sa te intorci
3
1
e o curva politica, acum bate vantul di alta parte!
6
1
Oameni de nimic !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108