REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Revelion în Piața Ovidiu. Primarul Constanței n-a ratat evenimentul!

Revelion în Piața Ovidiu. Primarul Constanței n-a ratat evenimentul!

Replica API 1 ianuarie 2017 | 13:44 346

foto: Facebook/Adrian Bîlbă

La Revelionul organizat în Piața Ovidiu de Primăria Constanța au urcat pe scenă Voltaj, Cargo și Anda Adam. Întreg evenimentul, dat de primărie în grija Asociației Descoperă Constanța, a costat 100 de mii de euro. Însă, pe lângă muzică, au fost pregătite 4 tone de artificii! De la eveniment nu a lipsit primarul Constanței, dar nu numai!

15 mii de oameni au fost prezenți în Piața Ovidiu la cumpăna dintre ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau Magadau seamana cu Scooby Doo? Aceeasi privire tampa ...
0
0
Dap s-au decontat... s-au lansat 15 min de artificii...intr-un frig de crapau paharele... de sampanie
0
0
Succes dnl-e Facadau si la multi ani cu bine.Mincatori de rahat da da rahat turcesc se v-or gasi mereu.Gica contra oameni de nimic.Avem incredere in bunele dvs intenti.
1
1
FD, nu te mai lauda cu lucruri minore! Apuca-te de treaba si nu calca pe urmele mascariciului regretat de pensionarii pomanagii!
4
1
felicitari !!!! d le primar.urgent faceti o trecere de pietoni la cora de pe soveja in loc de rahatul ala de sens giratoriu in dreptul in intrarea subterana.acolo zilnic se intampla cate ceva.sunt batrani.copii...care ies din bloc si vor sa intre la cora.trebuie sa mearga pana la semafor cu lapusneanu ???? eu ma deplasez greu sunt singura si trebuie sa mi fac cumparaturi.o sa ajungeti si voi batrani.....
0
2
In stanga avem un mosulica care se pricepe la absolut orice, delirand constant pe orice tema. iar in dreapta.....un nimeni.
7
1
Am fost in piata , a fost fain, cu frigul mai rau dar ne-am asumat, felicitari organizarorilor , este mai usor criticatul decat facutul,dar comparativ carnavalul lui Radu & revelionul lui Decebal eu zic ca ultimul este mai reusit. La multi ani 2017!!
3
2
Se duceau ca oile, cu zecile de mii, sa vada luminitele lui Vrabie la Pestera. Acum il injura. Acum se duc vitele sa vada alte beculete-artificii. Da-le luminite la prosti si sunt fericiti.
8
1
Frumoase jocuri de artificii! Dar sa atrag atentia ca in orasul nostru au reaparut carutele si cotigile, iar pe aleile dintre blocuri gasasti numai balega de la atelajele care se plimba printre blocuri dupa fier vechi si altele. O rusine de oras european, cu atelaje din evul mediu ,care incalca legislatia rutiera actuala,cu primar si politie comunitara care nu fac altceva decat sa pandeasca pe unde mai parcheaza constanteanu masina proprietate personala.Deci multi bani la buget pt.artificii si voturi din 4 in4 ani.
4
3
Bravo Decebal!!!!
3
7
Dar nimic nu va convine! Niciodata! Munca-nu, distractie-nu dar si daca face altul ceva nu va convine!
2
7
Un eveniment frumos si cat de cat bine organizat. Voltaj a ajuns cam tarziu. Alearga si ei dupa bani. O problema foarte grava o constituie ... evacuarea peninsulei. Este dramatic sa se inghesuie atatea masini pe o singura strada. Cine a fost acolo cred ca a vazut. Vai de noi daca este o tragedie in acea zona.
5
0
Magadau!!!!
5
2
Trebuiesc exterminati!
5
11
ex marinarul bese cum dku a lipsit ? a fost ordi-ciolos la mare si tocmai ba.. baga-mi-as ....... de cretin
2
10
Eu vad in poza un batranel libidinos si un argat obedient.
13
4
Propun ca dr Balba sa organizeze la Univet Revelionul maidanezilor cu invitat special Fagadau!
16
6
Propun ca urmatorul revelion sa fie organizat in locatia complexul HENRI - COANDA . nu treb. sa veniti de acasa k nimic ..distribuitorii cazati acolo va pun la dispozitie totul ..tigari ..droguri ..etc. sampania o da mazare si fagadau ..iar voi veti fi obligati sa va goliti portofelele si sa nu fiti zgarciti ..
21
4
La Hong-Kong au fost 7t de artificii. La noi s-au decontat 4t de artificii!!! In realitate au fost lansate cel mult 500 Kg de artificii. Restul reprezinta prima mangla a la Fagadau pe 2017!!!
25
5
La Multi Ani si sanatate! Revelionul organizat in Piata Ovidiu este o idee buna, urmatorul revelion va fi si mai bine organizat, probabil. Este o idee buna si se poarta, este civilizat. Mai ramane ca banii sa nu fie dijmuiti, adica sa nu se fure din ei, iar noi, constantenii, sa ne comportam civilizat. In rest, gata, la munca!
20
4
Mai bine in piata ovidiu..fara bani luati.decat la ELTON BALLROOM cu bani luati.si nemencati. O panarama de revelion.
20
4
ce pahare...de plastic, conform cu normele
13
3
lingaii care primesc pachete voteaza penali! mazare constantinescu dragnea ! e clar?
31
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108