REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

REVOLTĂ în Faleză Nord împotriva italianului care a BLOCAT accesul spre plajă

REVOLTĂ în Faleză Nord împotriva italianului care a BLOCAT accesul spre plajă

Replica API 8 iunie 2020 | 00:00 11771

Nemulțumirile constănțenilor care locuiesc în cartierul Faleză Nord, din urmă cu mai bine de trei luni și jumătate, devin și cele ale turiștilor care vor să coboare cu mașina pe drumul greu accesibil către plajă. Parcarea autoturismelor se face oriunde, iar situația se agravează în momentul în care se lasă noaptea, iar drumul accidentat și neiluminat nu îți oferă posibilitatea de ajunge la beach barurile de pe plajă. Soluția? Mersul pe jos. Proprietarul terenului privat a blocat accesul autoturismelor spre plajă, iar în zonă va răsări cât de curând un bloc de 18 etaje.

Revine problema din luna februarie

Chiar dacă în luna februarie a acestui an, înainte de a începe pandemia de coronavirus și pe teritoriul României, și implicit și starea de urgență, Primăria Constanța a specificat că „nu există autorizație de construire pentru un bloc de 18 etaje în cartierul Faleză Nord”, iată că problema revine în prim plan, mai ales că terenul împrejmuit blochează unul dintre drumurile de acces spre plajă. Atunci, locuitorii din zonă au protestat împotriva construirii blocului.

Turiștii au aglomerat parcarea neamenajată din zonă

În cel mai aglomerat weekend de pe litoral din acest an, chiar dacă stațiunea Mamaia și Vama Veche au fost locurile preferate de turiștii veniți la malul mării, unii dintre ei au ales și plajele constănțene din cartierul Faleză Nord.

Aceștia au aglomerat parcarea din capătul străzii Ion Rațiu și au rămas nedumeriți când au văzut de „Stop! Proprietare privată” și au ocolit în cele din urmă.

Cine este proprietarul terenului?

Potrivit PUD, se propune construirea unui bloc cu apartamente cu regim de înălțime de S1+S2+P-+-18 E cu restaurant panoramic la ultimul etaj şi un corp de clădire SI+S2+P parţial având funcţiunea garaj şi sala de sportProprietarul terenului aflat în buza mării este SC Total Financial Consulting SRL, administrată de un italian, Piccin Maurizio.

Citește și:

Moșia din Faleză Nord: Italienii și-au CUMPĂRAT STRADĂ în buza mării

Petruț IACOB

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie psd !!!
5
0
In mandatul carui primar s-a dat terenul ala?Dar aprobarile?
10
0
Bla, bla...MAFIA PSD are Constanta in gheare de zeci de ani, tot cacatul din constructii e opera MAFIEI PSD, restul e can can.
9
1
atentie dna,fbi,etc!inVama veche un bouar a blocat strada in zona cherhana cu o mirlanie de gard! Follow the money si vedeti cine a semnat mirlania,ala a luat si spaga! ba,drumul ala e obiectiv strategic,in caz de invazie rusa acolo se plaseaza infanteria marina,desteptilor!o sa vindeti simarwa,sa o asfaltati,cum asfalteaza betonul in mangalia ydiotul de cristian,urmasul ymbecilului de iorgus pirnaie!
3
1
Adica Babu si var su de la filaj sri nu au o gheara bagata acolo? Apropo, ambulanta cum ajunge in caz de innec?
8
0
Ce ati votat aia primiti. Aveti Romania care ati votat-o, Romania lui Werner-Orban-Catu. Nu ne vindem tara, o dam gratis la straini, ca doar astia ne conduc.
3
13
TOT INJURATI PE HOINARII ASTIA DAR AIA CARE LE-AU DAT TERENURILE SUNT VOTATI DE VOI
9
0
....asta se intampla cand un cimpanzeu...un babuin si un cocostarc se afla la conducerea unei institutii publice...
15
1
Cine a dat autorizatia ?
13
0
primiti fix ce ati votat!
20
3
itzic la palestinieni le-a fost luat-a tara,politicienii romani o dau pe degeaba.
13
1
niste borfasi securisti blocheaza plaja sa directioneze publicul spre alte plaje, cu beach-baruri detinute de ei. MUIE LA CLIENTII PROSTI CARE FINANTEAZA FOSTA SECURITATE PRIN COCKTAILURI PE PLAJA. MUIE SECURISTILOR CARE AU FURAT TERENURILE CONSTANTEI. MUIE MAFIEI CARE SUNT DOAR NISTE TARANI ADUSI PE POZITII DE CONTROL ALE INVESTITORILOR STRAINI. muie oamenilor care nu inteleg ce se intampla in Romania de 30 de ani. MUIE jurnalismului care nu face o lista cu sutele de nume infecte care au distrus Constanta si viitorul dezvoltarii.
26
2
PARIMARIA CE SPUNE, NIMIC SI-AU LUAT SPAGA SI MUCLES
25
1
Si... Cam cine ia dat lui terenul ala?
19
1
Asa se intampla cand va vindeti tara, bucata cu bucata. O sa aveti soarta palestinielilor. O sa ramaneti fara tara.din pacate.
35
2
Lectiile de civilizatie le accept de la oameni cu identitate.
16
5
Grobianilor
10
3
te doare cand ti se preda un pic de civilizatie si bun simt?sau esti picu nicu licu? sau un lingau de al lor?
14
5
Cretinii dracului! Bloc cu 18 etaje ca sa faceti umbra pe plaja de la ora 16.
40
1
Pe cat punem pariu ca esti fost turnator la securitate si ai apartament primit gratis in vreunul dintre blocurile alea? O sa se dezvolte orasul doar in momentul in care ne veti saluta de la 2 metri in pamant
15
8
e de vina !!! Hotii din primarie in cardasie cu muistii de judecatori au pus gheara pe tot orasul !!! Multa muie hotilor !!!
45
2
articol de rahat al unui ziarist de rahat, de ce trebuie sa mergi cu masina pana pe nisip, de ce la zoom sunt parcate masini pe plaja, de ce locuitorii din zona trebuie sa suporte mizeria si poluarea provocate de mii de masini in fiecare week end? Ce tragedie pentru constanteanul needucat si grobian, auzi trebuie sa mearga pe jos la plaja! Zona este blocata in fiecare week end, mii de masini parcare aiurea, doamne fereste sa fie nevoie de interventia pompierilor sau a ambulatei, accesul ar fi imposibil. Si ne mai miram ca avem cel mai murdar si ponosit oras din tara!
32
11
Macar daca ar face ceva civilizat acolo, dar nu cred. Marea firma cu 2 angajati si o gramada de datorii, sunt asa zisii investitori italieni...
37
2
Pai primarul si cei 2 prosti, in loc sa faca ce trebuie, etaleaza nonsalanta si aroganta! Eee, pai atunci cine dreaq sa ii ia, sa ii mai aleaga?
37
1
ce revolta??? constanteanului poti sa ii furi copilul ca nu face nimic... ba daca ii mai dai si niste bani de tigari pleaca linistit. Constanteni lipsiti de onoare si demnitate.
52
5
ORICUM MASINILE PARCAU PE NISIP, DOAR LA ZOOM ERA PERMIS ASA CEVA, DACA INTRAI UN METRU LA MODERN VENEA JANDARMII SI ERA TITLU DE PRESA
34
8
al sau bun, ca unii sau altii platesc prin ziare sa isi atace concurenta e altceva, eu nu inteleg unde erau justitiarii cand satiul verde din Mamaia a fost executat
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108