REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Robert Boroianu, candidat la şefia PNL Constanţa

Robert Boroianu, candidat la şefia PNL Constanţa

Replica API 3 martie 2017 | 00:09 656

Dacă i-o cer colegii...

Dacă i-o cer colegii...

Partidul Naţional Liberal încearcă să îşi regăsească ritmul, după rezultatul dezastruos de la alegerile parlamentare. Cu un PSD care nici el nu se simte prea bine, având în vedere gafa acelui OUG 13, PNL este în febra pregătirilor pentru desemnarea unei conduceri, cu speranţa că asta va readuce partidul pe linia de plutire. Convenţia Naţională este programată pe data de 17 iunie, iar până atunci toate filialele din teritoriu trebuie să decidă maniera desfăşurării alegerilor, dar şi noile conduceri. „Începând de luni şi până în luna mai, toate filialele din judeţul Constanţa trebuie să organizeze alegerile. Cel mai probabil, ultima filială care va organiza alegerile va fi cea judeţeană”, a precizat un liberal constănţean.

În privinţa organizaţiei judeţene, pe care deocamdată o conduce fostul deputat Gheorghe Dragomir, cel mai bine cotat să preia funcţia de preşedinte este actualul parlamentar Bogdan Huţucă. Însă, surpriză!, nu este singurul potenţial competitor. Deşi se ştie că susţine varianta ca Bogdan Huţucă să preia conducerea organizaţiei judeţene, şi deputatul Robert Boroianu „se alintă” că ar putea deveni liderul liberalilor constănţeni: „Eu nu îmi doresc nici o funcţie, dar dacă colegii doresc să le devin partener şi preşedinte... candidez”, a declarat, pentru „Replica”, Robert Boroianu.

Amintim că, înainte de a deveni parlamentar, Boroianu a fost, pentru o perioadă, şi varianta de lucru a PNL pentru alegerile locale. Ulterior însă, el a fost înlocuit cu Vergil Chiţac. Acesta a candidat pentru Primăria Constanţa din partea PNL, obţinând un scor onorabil pentru partid. Din păcate pentru PNL, primăria a fost adjudecată de social-democratul Decebal Făgădău.

După acest „şoc”, lista de potenţiali candidaţi la preşedinţia PNL Constanţa este completată de: Cristy Băisan (care a şi anunţat că este interesat), senatorul Vergil Chiţac şi Cătălin Anghel.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dom' Dragomir, nu ti-e deloc, rusine? Mai aveai sansa sa iesi pe usa din dos, dar se pare ca vrei neaparat sa iesi prin canalizarea de la closet! N-ai pic de constiinta? Joci bambilici cu ce a mai ramas din partidul asta! Nu vei fi decat o umbra urat mirositoare. Le va fi rusine copiilor tai sa spuna cum ii cheama. Chiar nu poti sa te opresti din gainarii, macar in al 12-lea ceas? Nu mai surprinzi pe nimeni si mereu esti surprinzator! Rusine, nu poti depasi conditia de parameci!
0
0
Daca PNL a ajuns la mana unuia din afara sistemului, e grav bolnav si nici o mie de matanii nu-l mai salveaza. Dar sa apui ca Baisan e singura solutie, asta inseamna ca esti de acord ca PNL trebuie sa se defineasca prin opozitie la PSD - vezi declaratiile lui anterioare. Adica nicio diferenta fata de viziunile lui Blaga, care a pus PNL pe butuci.
0
0
Baisan e singura solutie pentru PNL. Cine il cunoaste, stie acest lucru. Este nou in politica si are un discurs prea agresiv dar transant. Are avantajul ca nu este inca virusat de actualii politicieni. E pe mana lui si nu umbla cu jumatati de masura. Poate face treaba onest. Restul sunt Can Can.
2
1
Boroianu-cea mai proasta gluma!!!! E sinucidere curata, cred ca singura varianta si mai proasta decat Georgel Dragomir!
6
0
un om din afara sistemului cum este Baisan, asta are nevoie PNL acum.
6
3
Chitac mai este presedinte sau si-a vazut 'sacii in caruta' de cand este 'mare deputat'?
10
0
Bre, ori v-ati ticnit, ori sunteti combinatori. Oricare ar fi, iar nu-i bine. Pe Mos Teaca, lasati-l cu GSP-ul lui. Boroianu... la fel. Nu-l vad. E prea curvar de varianta. Anghel cine este? Chiar nu mai exista oameni in PNL? Hutuca e finu'. No comment. Baisan e contra Georgel. Deci e singurul pana acum cu cartile pe masa. Restul, stati la rand sa vedeti cum se face.
5
0
Aceste nulitati vor continua linia de ingropare a partidului condusa in ultimii 15 ani de mafiotul Dragomir lingual PSD-ului generatia tanara din pacate nu are nimic de zis bataia pe ciolan e crancena securistii generalului Felix au acaparat absolut tot
6
0
Bravo celor care au demisionat! Nu au acceptat rusinea ce se intrevedea si umilinta sa fie subordonati unor gunoaie.
9
1
acum aveti si imagineaq acestor zombi sa nu spun direct niste CRETINI ce si-au batut joc de popor si vor sa ajunga iar pe functii si la conducere sa ne omoare complect !B ai animale imputite ce bine a-ti facut voi poporului ? da stim ca va-ti contopit cu ceilalti cretini basisti ce au facut indentic voi : Chiar nu va este rusine ? Nicodata nu ve-ti mai ajunge la conducere VA VETI COMVINGE !
10
0
bai voi sunteti cretini, cei din pnl? ce e scursurile astea? anghel, Boroianu?????? jenant.. as merge pe mana lui baisan sau chitac
13
3
Frumoasa si bestia! Hutuca si Boroianu. Chitac si Anghel. Trei parlamentari versus Baisan. Razboi total in PNL. Daca iese Baisan le strica cooperativa. 'Greu de ucis' - act final.
12
0
Promovati tineri destepti si care nu fac parte din mafia din Cta. Vezi art.de exceptie de ieri de la 18 din Cuget liber si vedeti ce tineri exceptionali vor sa schimbe Romania distrusa de mafioti. Daca acesti tineri erau promovati din 89 acum eram ca Germania. Dar asa cum spunea V.Catarama " partidele politice sunt structuri mafiote" pe care inca nu le destructureaza Procuratura, SRI si celelelte servicii, servicii care ar trebui de fapt desfiintate datorita incompetentei. Mafia la noi creste, direct proportional cu nr. serviciilor de securitate!?! Oare e coincidenta?
7
2
Cristy cu Y de la yndaratnic sau o fi tigan borat.
7
4
Trebuie vazut ce parere au cei din PSD despre Boroianu,ce spune Fagadau,ce spune seful PSD Constanta Aripa PNL,si bineinteles Boss Felix.PNL este mereu cu gandul la USL.Salvarea vine de la PSD.Pupati mana lui Fagadau,pupati mana celor v-au dat paine si vile. Ce vremuri fumoase domnule,ce vremuri !
8
0
Pnl nu este un partid istoric Pentru simplul motiv ca este pre-istoric
8
2
PNL este istorie, are loc de veci la MUZEU !
7
3
Costin Avatavului ar fi un presedinte foarte bun la municipiu
4
8
Eu l-as pune pe Costi Presedinte la Municipiu. Munceste mult si e loial partidului. Parerea mea... am lucrat cu el pe multe proiecte, e dedicat si muncitor.
1
11
Si Felix ce spune? Pe cine vrea? Sa spuna Felix pe cine vrea si apoi iesim sa anuntam candidaturi. Stim cu totii ca fara voia lui Felix nu se face nimic in PNL Constanta.
15
0
boroianu presedinte-rusine pnl si pdl
16
0
plang liberalii in MORMANT
19
0
Si gata si cu partidul asta l-ati mancat copt nu aveti bun simt sunteti niste mizerabili, la urmatoarele alegeri daca scoateti 5 procente e mult, pacat de asa un partid cu traditie.
21
0
Cavalerii tristei figuri!PSD are o gramada de carnati in randurile sale dar cand ai o opozitie ca PNL nu e greu sa castigi alegerile si sa conduci tara!Astia de la PNL daca o tin tot asa o sa aiba soarta PNT-CD.
15
0
Si uite asa isi gaseste sfarsitul liberalismul la Constanta
25
0
Chitac este slab, nu intelege politica. Boroianu este omul comunistilor. Catalin Anghel ar putea reda suflul partidului. Restul...nu conteaza.
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108