REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

„Rock IT Fest”, a doua ediție a Evenimentului de Tehnologie Informatică Crucial

„Rock IT Fest”, a doua ediție a Evenimentului de Tehnologie Informatică Crucial

Replica API 9 mai 2017 | 00:56 283

A doua ediţie Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial (ETIC) îşi propune să revoluţioneze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud-est a României şi invită dortiorii să evadeze din monotonia biroului şi să pătrundă într-o atmosferă de... festival! Evenimentul are loc joi, 11 mai, la hotelul Iaki din Mamaia.

Ideea de rock s-a născut din necesitatea de a se îndepărta de conceptul standard de eveniment clasic IT şi de a găsi aceea expresie cuprinzătoare atât ca formă, cât şi ca mesaj la contactul cu publicul larg. Organizatorii s-au inspirat din trendul şi istoria muzicii rock, care la începutul anilor 70 s-a adresat unui public tot mai specializat și a dezvoltat un limbaj rafinat care avea să revoluționeze muzica vremii.

Aşa a luat naştere "Rock IT Fest". Acest eveniment este adresat persoanelor pasionate de IT, care sunt dornice să fie la curent cu tot ce este nou în acest domeniu şi sunt invitați la festivalul brand-urilor bine-cunoscute pentru a afla ultimele noutăţi şi tot ce este reprezentativ pentru industria în care activează.

„Anul 2017 menține trează atenția asupra vulnerabilităților prezente în sistemele informatice folosite de companii și persoane fizice”, susține Cătălin Anghel, director Vânzări Crucial Systems.

Evenimentul este organizat de Crucial Systems & Services pentru a prezenta ultimele tehnologii şi soluţii informatice care revoluţionează activitatea zilnică de la birou şi încalcă orice regulă de eveniment cunoscut anterior.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare, vizitati pagina http://events.crucial.ro.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Paul de la Crucial e cel mai tare!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108