REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Roman: Florin Cîțu este ținta PSD de frica DNA

Roman: Florin Cîțu este ținta PSD de frica DNA

Replica API 9 iunie 2020 | 00:00 1224

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a transmis luni că acuzațiile care i se aduc ministrului Florin Cîțu au apărut pentru că „a mișcat mușuroiul corupției din zona Ministerului de Finanțe a PSD”.

Florin Roman

„De câteva zile, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu este luat drept ținta de PSD, în baza unor atacuri venite de la oamenii PSD, din interiorul instituției, care își simt amenințate interesele personale și de grup. Urmare a unor constatări și controale, se configurează tot mai clar modul în care au fost atribuire în mod clientelar, cu încălcarea legii, lucrări scumpe cât Casa Presei, de exemplu pentru reabilitarea fațadei ministerului, dar și activități cu iz ilicit, în activitatea ONAC, unde nepotismul pesedist a fost la ordinea zilei.

Spargerea unor grupuri de interese puternic legate de zona PSD, dar și teama ca aceste informații vor ajunge pe masa DNA au generat campania de defăimare și calomniere a ministrului Finanțelor. Tot din zona PSD curg amenințări referitoare la noi atacuri, în condițiile în care Florin Citu a început “deratizarea” unor Consilii de Administrație, in care unii membri puși de PSD, fac jocurile în favoarea sponsorilor politici, senatori și deputați, în defavoarea interesului public.

Susținem cu toată tăria demersurile legale ale ministrului de Finanțe care a mișcat mușuroiul corupției din zona Ministerului de Finanțe a PSD. Urmează un nou tun, marca PSD: prin lege! Invocând lozinca “Noi nu ne vindem țara”, PSD vrea să interzică vânzarea participațiilor statului la societățile și companiile naționale. Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii deschiși pe cazul Horticola București, de exemplu, unde mafia PSD pregătește vânzarea la bucată a unor active, imobile și terenuri, apropiate de capitala! Prietenii știu de ce!”, a transmis Florin Roman, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban si cu gasca lui betivanii neamului. Scuze am vrut sa spun hotii
0
0
Are dreptate Florin Roman..Catu si Familia nu au furat NIMIC...PADURII DEFRISATE...? ..NU DE CATU.!!!..PESDISTII..EI SANAT CEI VINOVATI
0
0
suge pulicica lu chitac.
1
1
Romane citi bani ti-ai tras de la Citu te dai singur de gol mai taie din ele hai ca esti om mare nu ne crede copii
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108