REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Românii care au pierdut 10 tone de carne după ce camionul le-a fost atacat în Franța au povestit experiența traumatizantă

Românii care au pierdut 10 tone de carne după ce camionul le-a fost atacat în Franța au povestit experiența traumatizantă

Victor ROTARU 30 ianuarie 2024 | 09:15 1092

Protestele din Franța au devenit violente în ultimele câteva zile. Fermierii au blocat drumurile și au atacat TIR-urile cu marfă. Printre victimele lor, o familie de șoferi români, din Vâlcea. Oamenii au pierdut o încărcătură de zece tone de carne de pui. Oamenii au povestit experiența trăită în momentul în care TIR-ul le-a fost atacat.

Romanii care au pierdut 10 tone de carne dupa ce camionul le-a fost atacat in Franta au povestit experienta traumatizantaRomina și Nicolae Badea

 

Nicolae Badea: "Ei nu aveau o problema cu România, nu aveau o problemă cu o anumită țară, ei aveau o problemă cu toată marfa importată în Franța. Am mai văzut camioane cu numere de Franța, era marfă din Spania. Și acele două camioane au fost descărcate la fel."

Romina Badea: "Da. eu m-am simțit în pericol în momentul în care am văzut ceea ce fac, în prima fază nu mi-am dat seama pentru că eram atentă la volan să nu cumva să agăț pe cineva sau vreun tractor de-ale lor."

Nicolae Badea: "Nu este normal ce au făcut să descarce camioanele, să distrugă marfa, s-au distrus camioane, s-au dat foc, până la urmă carnea a fost ambalată în România, niște oameni au muncit, noi, ca șoferi am muncit. Nu e normal să se facă asta. Dacă nu mai vor, puteau să oprească camioanele în vamă decât să distrugă marfă și camioane și toate cele."

Guvernul Franței va anunța astăzi o serie de măsuri, pentru a dezamorsa cea mai amplă criză cu care s-a confruntat țara în ultimele luni. Anunțul a venit în timpul întâlnirii de aproape patru ore dintre premier și reprezentanții fermierilor. În paralel, agricultorii se pregătesc pentru o înfruntare de lungă durată. Au blocat majoritatea intrărilor în Paris, iar pe autostrăzile din jurul capitalei s-au format cozi de 100 de kilometri, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piata romaneasca este invadata de carne de pasare din Ucraina si vanduta ca produs autohton. Iar pt franțuzi - ei au inventat marea hotie numita TVA sunt părtași la toate legile stupide care le impune UE, tara noastra este plina de magazinele si gunoiele lor de alimente. Vor piata libera in care ei să-și vanda marfurile dar sa nu intre nimic in tara lor.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272