REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ronan Keating, duet de senzație cu Ioana Ignat, la festivalul de muzică de la Vâlcea

Ronan Keating, duet de senzație cu Ioana Ignat, la festivalul de muzică de la Vâlcea

Replica API 23 august 2022 | 13:36 1476

Ronan Keating (45 de ani) a făcut un duet de senzaţie cu Ioana Ignat... şi o dezvăluire incredibilă în legătură cu România. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost spectaculos pentru toţi cei aflaţi la Râmnicu Vâlcea, la un celebru festival de muzică. Pe scenă au urcat foarte mulţi artişti de renume internaţional, precum şi îndrăgiţi solişti autohtoni.

Ronan Keating, Ioana Ignat

Fostul solist al trupei Boyzone este la a treia vizită în România, aşa că deja se simte „ca acasă”. Are şi prieteni aici! Şi nu doar printre români: Ronan a dezvăluit că are aici şi un textier cu care colaborează foarte des.

Ioana a fost foarte emoționată de întâlnirea cu Ronan

„Sunt pentru a treia oară în România şi sunt foarte fericit că am revenit. Sincer, a durat cam mult... De când ne-am văzut ultima dată am trecut printr-o pandemie, este frumos să revin, să călătoresc din nou, este o zi frumoasă, vremea este superbă. Am fost şi în Santorini, a fost plăcut, a fost aniversarea căsătoriei mele (cu Storm, 7 ani – n. r.) şi a fost foarte frumos. Acum m-am întors pe scenă, am multe spectacole, turnee, pregătesc cântece noi, scriu.

Textierul cu care lucrez locuieşte în România, în Bucureşti, Daniel Healy se numeşte. Şi-a găsit dragostea, o fată frumoasă din România, aşa că locuieşte în România acum. Mi l-aţi furat! E foarte frumos aici, o mulţime de lume, sunt încântat că am revenit! Muzica îţi dă aripi, te face să te îndrăgosteşti, să plângi, să râzi...

În seara asta voi cânta o piesă cu un artist incredibil din România, este absolut uimitoare, foarte talentată şi o să o introduc publicului în seara asta, o să avem un moment împreună pe scenă!”, i-a mărturisit Ronan Keating prezentatoarei evenimentului din Râmnicu Vâlcea, Liana Stanciu.

Ronan Keating, Liana Stanciu

„Ioana este foarte talentată şi are o voce incredibilă“

Artistul român cu care Ronan Keating va colabora şi cu care a cântat pe scena de la Râmnicu Vâlcea este Ioana Ignat (24 de ani), iubita lui Sebastian Dobrincu şi solista care a uimit o ţară întreagă cu glasul ei special în 2017, atunci când a participat la „Vocea României”, unde a ajuns până în finală.

Şi Ronan Keating a spus pe scena festivalului că motivul pentru care a ales-o este tocmai acesta: „voce incredibilă”. După o asemenea prezentare, nu este de mirare că Ioana a urcat foarte emoţionată pe scenă, dar s-a descurcat de minune.

Cei doi artişti au interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii ale starului internaţional, pe care până acum nu a mai cântat-o în duet cu nimeni, „If Tomorrow Never Comes”. La finalul momentului, Ronan Keating a îmbrăţişat-o pe scenă pe Ioana Ignat, iar emoţiile tinerei artiste şi-au spus cuvântul, mai ales că iubitul ei, milionarul Sebastian Dobrincu, i-a urmărit prestaţia îndeaproape, arătându-se foarte mândru de ea.

Ronan Keating, Nick nnd

Nick nnd nu a ratat nici el ocazia de a vorbi în culise cu Ronan

Aceasta nu este singura colaborare dintre Ronan şi Ioana. Iată ce a mărturisit solista: „Urmează să lansăm şi noi o colaborare prin toamnă, poate prin septembrie. Ne-am întâlnit, am înregistrat piesa, am filmat ceva materiale împreună şi urmează să o scoatem. Mereu sunt plină de surprize”, a mărturisit Ioana Ignat, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108