REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rudele scandalagiilor din Mamaia, ÎNJURĂTURI și AMENINȚĂRI pe internet!

Rudele scandalagiilor din Mamaia, ÎNJURĂTURI și AMENINȚĂRI pe internet!

Replica API 16 august 2017 | 00:00 821

Arest!

Arest!

Indivizii care s-au dat în stambă în stațiunea Mamaia au fost arestați preventiv. De fapt, doar șapte dintre ei, unul fiind cercetat în libertate. Capul răutăților este Ion Tache, în vârstă de 58 de ani, care i-ar fi instigat și pe ceilalți. Aceștia sunt cunoscuți ca scandalagii în Țăndărei, Ialomița, iar în data de 14 august, când erau audiați la Poliție, rudele lor au "păzit" sediul IPJ Constanța. Menționăm și faptul că pe Facebook s-a lăsat cu înjurături din partea cunoscuților "smardoilor".

Opt indivizi din Ialomița s-au dat în stambă pe plajă, în Mamaia, în zona Cafe del Mar. Au urlat, au deranjat oamenii, au sărit pe baldachine, pe care le-au rupt, iar când administratorul plajei a venit pentru a-i ruga să se potolească, a început circul și mai mare. A venit și un polițist aflat în timpul liber, dar a fost agresat.

Astfel, printr-un apel la 112, la fața locului au ajuns polițiștii și jandarmii, care i-au imobilizat pe scandalagii, în aplauzele celor aflați la fața locului, după care i-au condus la audieri. 7 au fost reținuți în seara de luni, 14 august, iar în dimineața de 15 au fost conduși la instanță cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca ei să-și petreacă următoarele 30 de zile după gratii.

Este vorba despre Daniel Stoian, în vârstă de 41 de ani, Marian Lincan, în vârstă de 30 de ani, Maur Tache, în vârstă de 47 de ani, Ion Tache, de 58, Florin Tache de 26 de ani, Marius Dumitru, în vârstă de 30 de ani, Macedon Măzărache, de 32 de ani și Vasile Dramă, cel din urmă cercetat în libertate. Indivizii sunt cunoscuți ca scandalagii în localitatea de domiciliu, adică Țăndărei, Ialomița. Unii dintre ei sunt cunoscuți cu antecedente penale, chiar și ultraj.

Acum, ei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi dintre ei pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase. Și, dacă rudele suspecților, în număr mare, au așteptat liniștite în fața sediului IPJ, nu același lucru s-a întâmplat și în mediul online. Aceleași rude au recurs la cuvinte obscene și amenințări și asta pentru ca filmulețele cu încătușarea recalcitranților să fie șterse. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/mai-multi-smardoi-s-au-dat-in-stamba-pe-plaja-din-mamaia-pusi-la-pamant-de-jandarmi-327346/

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai proasta rasa de oameni - tiganii !
6
0
Pare ca acolo se filmeaza o scena de film cu figuranti multi ca in filmele lui sergiu nicolaescu.Dar nu e film cu figuranti ci cu vedete ptr ca tiganii din tandarei sunt cunoscuti in anglia ptr ca au venit ziaristi englezi in tandarei ca sa le filmeze palatele cu turnulete facute din banii obtinuti in anglia din cersit,proxentism si alte infractiuni.I-au speriat pe englezi daca au ajuns jurnalistii sa faca reportaj ancheta despre tiganii din tandarei ca sa stie englezii de unde s-au pomenit cu ei pe cap.
3
0
Niste pizzde rupte-n gaoz ! Ati vazut ce raniti se dadeau la politie ? Asa fac toate ciorile , se impaneaza si se umfla parizerul in ei , in stol sunt agresivi dar individual sunt pizdee rupte ! Opinia publica trebuia sa intervina prima data si pana veneau jandarmii sa fi fost incalziti deja ! Aviz ciorilor amatoare de senzatii tari !
5
0
trebuiau escortati acasa cu toata satra lor si interdictie sa mai vine la Mamaia , legile sunt blande . Stiti cati turisti pierde Mamaia in urma acestui scandal ? vreti tiganie sau turism occidental ?
5
1
Acesti impostori balaoachesi nu au nici o scuza de fapta comisa,asa sau invatat sa comita o serie de faradelegi,apoi sa beneficieze de clementa judecatorilor si nu intodeauna tocmai cinstit.Ar fi de preferat sa fie judecati si condamnati corect pentru fapta si pericolul ce il impun acesti infractori,pe care de cele mai multe ori ii intalnesti la tot pasul si mai grav in locuri aglomerate unde ei fac legea,piete,gari,statii autobuz,plaja si unde autoritatile se dovedesc neputincioase,dar sa intrebat cineva si dece,nu cumva exista ceva???????.
6
0
La puscarie cu ei, sunt niste capuse pe capul omenilor care muncesc.
17
0
Politia nu trebuie sa aiba mila fata de ciorile astea. Au prea mult tupeu iar idiotii le plang de mila ca stau inghesuiti in puscarie. Legea este prea blanda cu golanii si hotii. Un glont in cap la jigodiile care sar la bataie si la munca silnica grea pt hoti, asta trebuie facut. Mila-i pt amarati, nu pentru haidamacii astia, trebuia ca jandarmii sa le rupa capu' nenorocitilor astia. Asa, de exemplu!
23
1
O sa vina vremea cand tiganii vor avea coltul lor si ciocul inchis.
21
0
Acolo se putea intampla o tragedie.Sigur tiganii erau beti,se stie ca tigancile ascund sub fuste cutite pe care le dau barbatilor lor cand au nevoie si aia puteau da cu cutitul in oricine, in disperarea lor.Familii cu copii merg pe plaja de la 4 dimineata si se trezesc ca stau langa tigani cu cutite???Cu aceste filmari,Ziaristi,politicieni,etc,faceti o petitie ptr o lege care sa le interzica accesul tiganilor in astfel de locuri unde oamenii sunt total nepregatiti ptr a se apara si unde tiganii devin pericole publice.Ce se intampla daca tiganii declansau un incendiu acolo in aglomeratia aia?
19
0
de-aia unii printre care ma numar si eu aleg Bulgaria ca destinatie.sunt constantean;si bulgarii au tiganii lor dar stiu sa-i tina departe de zonele turistice.NU exista cioroi pe plaja,rar am vazut 1 maxim 2 comercianti cu gogosi si cam atat.nu sunt melteni,manele,urlete,tupeisti.sa vedeti ce frumos se circula pe drumurile lor.fara depasiri,injuraturi,claxoane,se respecta viteza legala.civilizarea cred ca s-a facut si la ei cu bata in prima instanta,dar a dat rezultate.in,,africa,,noastra,tiganii au inceput sa faca figuri din nou,ar trebui intervenit in forta.daca vreti turisti de calitate.
15
0
Aceste filmari trebuie sa duca la o lege fara discriminare.Tiganii sa-si gaseasca plaja lor.Nu au ce sa caute printre romani.Acolo erau romani femei,copii mici care poate dormeau,se relaxau si dintr-o data s-au trezit speriati de zbieratele pirandelor si puradeilor la bataia de tigani.E dovada ca nu se tolereaza asa ceva cu toate legile lor de integrare si convietuire.Lasati-o in colo de treaba ca filmeaza strainii statiune romaneasca cu balamuc ca la sat tiganesc.Va place asa ba panaramelor de la partida romilor?Noua nu!Nu aveti ce cauta cu tiganii pe plaja acolo unde sunt romani cu copii!
24
0
Da,sa fie sterse filmuletele ptr ca burtosii sunt familisti cu copii acasa care nu vor sa fie vazuti pe net cum stau cu gura in nisip si cu bratari care nu sunt de aur.Oricum nu stau la parnaie ca sunt bolnavi ,d'aia venisera la mare,cu bilete de tratament si s-au batut din cauza tratamentului care le-a declansat reactii adverse
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108