REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RUTIERA LE-A PUS GÂND RĂU! Microbuze de transport persoane, TRASE PE DREAPTA!

RUTIERA LE-A PUS GÂND RĂU! Microbuze de transport persoane, TRASE PE DREAPTA!

Replica API 25 martie 2018 | 00:26 628

Surprize în trafic! Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au tras pe dreapta mai multe microbuze de transport persoane, concluzia fiind: jale şi amenzi pentru lipsa centurii de siguranţă, defecţiuni, neacordarea priorităţii la trecerile de pietoni. Însă, cea mai gravă abatere a fost lipsa autorizaţiei de transport!

Mai exact, la data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat pe linia legalității transportului în comun de persoane, ocazie cu care au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 48.705 de lei. Totodată, polițiștii rutieri au retras șase certificate de înmatriculare.

Mai multe linii au fost suspendate sau cursele au fost rărite pe traseu din pricina acestei acțiuni. De exemplu, oamenii se plâng că nu au mai văzut să circule prin municipiu microbuze de pe liniile 304, 305 și 302.

D.A., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti prostii! Ieri, 27 martie, microbuzele circulau fara nici o problema pe liniile 302, 305, 310 si 312. De ce nu va miscati in oras si faceti stiri stand la birou si band cafele? Ce fel de reporteri sunteti? Stiri din comunicate si de pe facebook!
0
0
S-a dat voie cu folii negre si pe lateralele fata ale autoturismelor ? Ca am vazut in oras un Q7 cu nr. CT..ZFY , si un A7 cu nr. CT..FRK cu toate , absolut toate geamurile infoliate. Intreb pentru un prieten.
4
3
....ce ne facem cu cele catre Cumpana?Alea se numesc mijloace de transport in comun?
6
2
Va rog frumos sa anuntati public daca mai circulati, aici ma refer la 305, nu va mai bateti joc de calatorii care va asteapta degeaba prin statii.
5
4
Fagadau vrea ca doar RATC-ul sa ramana in afacere. Se fura in RATC.
7
6
praf in ochi la prosti, maine le gasesti iar pe traseu...
5
2
Autorizatie de transport - gresit licenta de traseu local emisa de primarie.Greseala e la primarie nu a eliberat licenta de traseu si au emis aviz de circulatie.Talhari cu avize au subinchiriat la alti contra cost pe motiv de inlocuire masini defecte .In concluzie nici RATC,GMS,Dorada nu are licenta de traseu .
3
1
... cam seamana cu comisarul Lipan ! O fi facut control pe la M. KOGALNICEANU , la "prietenii" lui de acum 4 ani ?!?! Cine stie ... cunoaste !
5
1
Este clar , actiunea a fost facuta de ochii lumii , pt. ca era planificata ! Trebuia actionat luni , marti , miercuri , joi ... cand ciucurucurile sunt arhipline cu calatori ! Dar de ce nu se revine la 22 , 23 R.A.T.C cum era ca pana in 2002 ??? De ce trebuie sa facem pwla mare la tataroii privati , cand in Europa tot transportul de calatori este de STAT si este subventionat ?!?!?
6
2
La asa oras asa transport ptr. persoane mergeti in Brasov sa vedeti cum circula transportul in comun k in occident ..in constanta totul e praf si pulbere totul este controlat de mafie ..gasti ..interlopi ..machidoni ..autoritati imbecile si prost pregatite .
19
5
lucian 56 viata ta valoreaza numai 1 leu???
10
1
Nu-i bai, maine este luni si o sa se linisteasca apele. Prietenii stiu de ce.
6
2
Este simplu sa sauspenzi mijloacele de transport. Dar ce pui in loc? Ne plac tarifele de 1 leu dar ce pretentii ai pentru asemenea pret? Este mai bun RATC-ul care cu o gramada de subventionati, au conditii mai bune de transport? S-a ales praful de transportul in comun electric si nimeni nu este vinovat. Asta ne trebuie.
5
12
Disfintarea gsm vrem disf
14
1
Aceste carute ale GMS-ului nu ar trebui sa mai circule prin Constanta in starea tehnica in care se afla. Sunt un pericol atat pentru cei care au curajul sa urce in aceste microbuze, dar si pentru ceilalti participanti la trafic.
23
0
V ati pus pe noi
2
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108