REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

S-au BĂLĂCIT, ziua în amiaza mare, în fântâna arteziană. VIDEO

S-au BĂLĂCIT, ziua în amiaza mare, în fântâna arteziană. VIDEO

Replica API 24 iunie 2021 | 00:16 2824

Căldura toridă din ultimele zile i-a făcut pe trei băieți să uite de reguli și lume și să se bălăcească preț de câteva minute bune într-o fântână arteziană dintr-un parc din orașul Năvodari. Și-au dat tricourile jos, le-au așezat pe o bancă și au intrat în apa rece a fântânii, totul petrecându-se sub privirile mirate ale trecătorilor. Conform locuitorilor, nu ar fi prima oară când se întâmplă astfel de situații, ba mai mult, nu doar copiii se distrează, ci și adulții.

Fântâna arteziană dintr-un parc din Năvodari s-a transformat în piscină de lux pentru trei băieți. Temperaturile ridicate din ultima perioadă i-a făcut pe aceștia să uite de reguli și de oamenii care erau în parc și s-au bălăcit câteva minute bune în apa rece a fântânii. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 23 iunie, într-un parc din orașul Năvodari. Conform spuselor vecinilor, nu ar fi prima oară când se petrec astfel de evenimente în oraș. Preț de câteva zeci de minute aceștia s-au bucurat de bălăceală, sărituri și relaxare totală.

Evenimentul s-a petrecut sub ochii sfioși ai trecătorilor

Evenimentul tragicomic s-a petrecut sub ochii sfioși ai cetățenilor care au părut deranjați de gestul copiilor, rugându-i să iasă din fântână, dar cine să asculte. Băieții nici nu am băgat de seamă rugămințile oamenilor și au continuat distracția și voia bună. Nu este prima dată când astfel de evenimente au loc în orașul Năvodari, și cum zilele toride se apropie, nu este exclus ca astfel de întâmplări să fie din ce în ce mai dese.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este ca sediul politiei este la mare distanta de ei!
0
0
ce cauta minorii filmati fotografiati
1
1
Taranusi de Navodari
1
1
bine ca se mai spala
8
1
Mane pomane vor inffinta si pol fantanilor postii nabii cale sunteti ce vleti sa stea de paza in flantana?
1
10
cel mai amuzant este ca se intampla in parcul din spatele politiei hahahaaaaaa. Dar burtosii au somnul adanc
15
1
Aaaaa, e la Navodari, bine ca nu e la constanta, ca nici nu avem arteziene
22
2
Decat sa dea in csp mai bine asa
2
11
pe unde umbla ? Erau cu masina ?
11
1
Pe bajeti ii cunosc lucreaza toti la fabrica de branza ! Dupa o zi grea de munca normal ca vrei sa te speli mai ales ca mirosul de ARACET nu iese asa de usor! Si bunicii lor faceau in tinerete acelasi lucru..acum ii gasiti pe bancutele de la Eden..
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468