REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Salariații Șantierului Naval Mangalia bat la ușa Ministerului Economiei: vor să vadă documente că situația s-a rezolvat

Salariații Șantierului Naval Mangalia bat la ușa Ministerului Economiei: vor să vadă documente că situația s-a rezolvat

Replica API 22 martie 2018 | 00:00 363

300 de salariați de la Șantierul Naval Mangalia au plecat în această dimineață spre București cu șase autocare pentru a cere socoteală la Ministerul Economiei în legătură cu informațiile apărute în presă cum Statul Român s-ar fi înțeles cu Damen pentru preluarea șantierului de la Mangalia, Ministerul Economiei fiind acționar majoritar.

Iată că angajații nu mai au încredere deplină în promisiunile făcute de stat și vor să se lămurească pentru a ști cu cine vor urma negocierile de salarii și contracte începând cu luna aprilie a.c.

„Vă comunic că mergem mâine la București deși în presa au apărut articole care spun ca s-au înțeles cu Damen. Mergem pentru a le da ocazia să ne prezinte tuturor documentele care să ateste ce scriu ziarele. Pe noi ne interesează cu cine vom negocia în aprilie. Vă rog să le comunicați și celorlalți că rămâne cum am stabilit, dimineața la 7:30 plecam cei 300 de salariați cu 6 autocare către București”, se anunțau între ei sindicaliștii din Șantierul Naval Mangalia.

C.C.

Citește și

Damen și Ministerul Economiei au bătut palma pentru Șantierul Naval Mangalia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa spune ca Griguta a fost la discutii la Ministerul economiei , de ce nu iese sa lamureasca angajatii.Sau e doar interesat ca el sa ramana in continuare in functie si de restul nu-l intereseaza!?Sindicatul de partea cui este, ca vad ca se apleaca precum salcia , in directia cum bate vantul.
0
0
vrajeala. in realitate sindicatul a inchiriat autobuzele de la dyp. daca nu mai merg trebuie sa justifice de ce s-au cheltuit banii si cum daca ei nu au mers. asa ca fac o plimbare pana acolo ca sa arda gazul sa intre banii in buzunarul care trebuie.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108