REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SALARII DEMNE de INVIDIAT la ISJ CONSTANȚA!

SALARII DEMNE de INVIDIAT la ISJ CONSTANȚA!

Replica API 13 martie 2021 | 22:59 10383

Salarii umflate cu pompa în rândul funcționarilor și angajaților contractuali din instituțiile publice, datorită trendului inechitabil și iresponsabil dictat de guvernanți, care au decis să maltrateze categoriile din mediul privat, adică tocmai cei care asigură lefurile și beneficiile bugetarilor.Vă prezentăm salariile bugetarilor încasate într-o singură lună. Vorbim despre salarii de bază, pentru că acestora li se adaugă sporuri, prime, tichete de masă.

Sorin Mihai se bucură de un salariu de aproape 2.000 de euro

Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța, se poate bucura de cel mai îndestulător salariu dintre toți angajații existenți. Mai exact, acesta dispune de de un salariu de încadrare de 9.217 lei brut la care se adaugă și o indemnizație de hrană în valoare de 347 lei.Inspectorii Școlari General Adjuncți, în speță, Floriana Petre și Anca Iuliana Dragomir, domeniul management, respectiv, domeniul Curriculum şi inspecţie şcolară, sunt remunerate cu 8.641 lei pe lună la care se adaugă și o indemnizație de hrană în valoare de 347 lei.

Inspectorii școlari dispun de un salariu de 4.734 lei, în timp ce consilierii juridici sunt recompensați cu 4.861 de lei.

În coada listei sunt salarii mai decente

La coada listei sunt situați consilierii și îngrijitorii, aceștia având salarii cuprinse între 3.050 de lei și 5.135 de lei. De asemenea, pe lângă salarii, aceștia primesc o indemnizație de hrană în valoare de 347 de lei.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lucrez la ISJ de 8 ani, cu studii suerioare si am 2700 lei salariul bani in mana. Am vechime 19 ani. Vi se pare mult????
12
6
Sorin mihai vine din mangalia ,pus in functie de grupul de interese ,cu oameni infipti in toate partidele,din acea zona.Scopul lui principal este de a capusa sistemul educatiei prin atribuirea de contracte celor din grupul de mai sus,si in secundar asigurarea pentru turism de forta de munca gratis ,in cuantum de 100 zile pe an ,cu elevii din scoli profesionale pentru carciumi si hoteluri! Sa te tii apoi pe chefuri si mese cu domni inspectori .Proiectul intra in derulare de la anu.
14
8
Sorin mihai este un zero barat pentru invatamantul constantean , scopul lui principal este parandaratul la greu !De ce nu sunt prezentate contractele semnate din ianuarie pana azi ?Atunci ar fi evident ca nu vine el la lucru pentru leafa!
21
10
luatii la puricat pe toti bugetarii sa vedeti ce averi au.Au cite 2 sau 3 masini,munca putina figuri multe.Toti bugetarii iau spagi plus salarii.Unul de la privat nu are atitea basini ca putorile astea care sunt platiti din taxele si impozitele platite de noi,chipurile de stat.Asta chiar este discriminare.
8
12
Mai astia de le plangeti de mila ,puneti mana de la mana si dati-le ceva de pomana! Faceti rost de statele de plata si sa stati pe scaun cand le cititi! Exista tot felul de sporuri ce se adauga la aceste nicidecum mici lefe! Suma primita in mana este aproape dubla de ce vedeti voi aici! Nu mai vb de alte multe avantaje eventual spagute.
9
10
salariu brut sau net nu conteaza daca e platiti putorilor frecatoare de menta !!!
8
11
Pe modelul scandalului care a dus la demiterea directorului de la Liceul Traian si la inscaunarea fostei inspectoare generale, ca nu putea fi simplu profesor, sa intervina si la ISJ Avocatul Poporului, dl Chitac.. pe atunci senator parca.. si eventual si niste reprezentanti ai elevilor...actualul general sa fie demis, pentru negestionarea situatiei, sa revina fostul inspector general si gata...se linisteste toata lumea
8
5
Un articol de-a dreptul idiot!
23
4
Daca era mai desteapta era si ea la un ziar...
15
2
Proasta mai esti, cucoano!
17
3
Sorin mihai este un prostanac pe care inspectoarele l-au facut pachet. Un cacacios de taranete care vrea sa fie macho intre panaramele lui de inspectoare. Mereu are o panarama disponibila pentru orice. ISJ casa de toleranta.
15
12
imi cer scuze. acum am inteles care e diferenta dintre brut si net. am scris articolul la indemnul prietenului meu care imi tot spune ca o are de 20cm da in brut. acum inteleg de ce nu simt nimic.
21
2
Idioata satului, vezi ca au dreptate toti care au comentat acest articol de CACAT
26
4
Andreio, manipulezi nerusinat opinia cititorilor! Daca scazi toate impozitele din brut, ramane cam 55 la suta! Ca sa te iertam ia scrie mai bine ce salarii de peste 150 de milioane fiecare au sotii Georgescu el sef la ACN ea directoare la CJC sau bine cum a zis cineva de jos de salariile uriase de directori si directorasi de la Aeroportul Kogalniceanu fara nicio cursa aeriana!
29
4
Andreio, cand ai scris articolu ce organ ai folosit ca in elaborarea lui nu se vede urma de creieras? Deschide google si vezi ce inseamna salariu brut!
25
5
Fa, proasta satului, daca scazi toate darile ramane salariu cat la o asistenta sau infirmiera cu vechime din spital de stat! Daca tot vroiai sa faci articol despre salarii uriase mai bine ziceai de exemplu de sefa de la centrul Burada cu peste 100 de milioane in mana pe luna sau sefii de la Aeroport care castiga peste 6000 de euro pe luna cash basca masina de serviciu si alte bonificatii!
32
7
Ziar de cacat, articole de cacat
27
3
Ziarista lu peste. Inainte de a citi niste grile, vezi cum se calculeaza un salariu. Din ce-i trecut in grila se scad impozite, cas, cass, etc, adica 45 la suta. Dintr-o analiza simpla, observ ca nu are nimeni 2000 euro. Dezinformare, incompetenta, prostie!?
33
4
Voi ziaristii aveti meteahna comuna de a da lefurile in BRUT si uitati sa mentionati de impozite de 42-45%. Da, fata de un asistat social este o leafa mare. In schimb pozitia 5, inspector scolar, profesor grad I sa aiba doar de 2 ori salariul minim pe economie, este PENIBIL!!!. Gandeste-te daca ai cu ce, proasta naibii, ca salariul mediu pe economie in Romania este de 5150 iar cea mai mare functie din inspectorat, pe un judet, abia are 2 salarii medii
26
5
Astea sunt salarii mari ? Pai atat ia un militian cu liceu la poarta alba
29
4
Care sunt inspectoarele disponibile pentru sex? Intreb pentru un prieten.
19
5
daca tot ati deschis cutia pandorei, asteptam cu mare interes, un articol cu salariile din spitalul judetean constanta! de la paznic la manager, sa se mire romanii cu cat se plateste incompetenta, mesimtirea, indiferenta in sistemul de sanatate! si sa subliniati ca e vorba doar de salariu si sporuri, spaga nu se contabilizeaza si nici nu se impoziteaza, dar e obligatorie!
24
8
Andreea Popa nu stie ca la stat nu se face evaziune probabil pentru ca ia bani la gri de la patron plus alte avantaje neimpozabile. La stat nu merge asa!!
23
5
Ancuta mai este pe-acolo? Desteapta fata!
14
6
Poate iau si patroni exemplu ISJ
13
4
un articol de tot rasul. 8000 de lei brut! de ce nu spui cat are net! adica cca 5000. cam cat iei tu spaga ca sa faci un articol atat de prost
36
2
Acestea sunt salarii de mizerie fetita. Brut inseamna la grila care ai prezentat intre 2000 si 6000 lei. Sa le dam eventual o paine pe zi sau o masa la cantina cum vroiau comunistii. Sa ti fie rusine. Mai bine pune mana pe carte si fa o meserie cinstita.
37
3
acestea sunt salarii brute, toanto. scade 50 la suta si vei vedea cat raman. btw, i-a zi-ne ce salariu brut ai matale, asta asa, ca tot dai cu batu in grilaj.
29
3
salarii mari...dar ce coarde sunt pe acolo...se suge pula la greu...doamnele inspector...va stiti cu pula-n gura..nu?!
6
20
Iar invrajbiti privatii contra bugetarilor din cauza incompetentei voastre de a guverna ? Sa va vad peste in an cand specialistii bugetari or sa fie inlocuiti de tinerei si amante pnl-iste semianalfabete ... ce o sa va mai dati cu tesla in coaie cand o sa va treziti cu acte facute aiurea !!! O sa plangeti voi dupa bugetarii pensionari !
29
5
In strainatate castiga 2000 un muncitor la banda care ambaleaza ciocolata.Cat ar trebui sa castige un inspector? saraciilor, faceti greva sa va mareasca patronii salariul ,nu sa moara capra vecinului
33
6
indemnizatie de hrana???? wtf??? pentru??? dati afara min 500 mii de bugetari!!
12
34
Andreea Popa, iti recomand sa citesti despre salariile brute vs.nete.Sau din brut scade jumate si iti rezulta netul. Vei afla ca aceste salarii nu sunt chiar de invidiat.
44
6
Firar mama voastra a dracului de perversi
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468