REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Sărbătorirea Marii Uniri la Constanța: paradă militară, prezentarea noilor autobuze ale RATC și fasole cu cârnați!

Sărbătorirea Marii Uniri la Constanța: paradă militară, prezentarea noilor autobuze ale RATC și fasole cu cârnați!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:38 405

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului Județul Constanța și Comandamentul Flotei, îi invită pe constănțeni la manifestările prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Ca în fiecare an, evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09:00 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

Urmează apoi, începând cu ora 11:00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.

De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5000 de stegulețe tricolore.

Tot sâmbătă, 1 decembrie a.c., Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți.

Între orele 11:00 – 16:00, constănțenii sunt invitați la o porție aburindă de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș: Parcul Tomis II; Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor; Zona CET –Clubul Pensionarilor; Parcul de la Gară; Piațeta Far.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la 100 de ani de la Unire, secatura asta de primar defileaza cu autobuzele luate pe banii nostri.
1
0
Nu merita sa mergem sa ii vedem pentru ca sar putea sa ne dea cu gaze sau daca mergem sa ii tratam cu spatele
1
0
@ 13:23.....nu trebuie sa-ti placa , armata , ca sa intelegi , ca ea , asigura suveranitatea statului . Datorita armatei si diplomatiei ...poti vorbi limba romana in Dobrogea...altfel vorbeai bulgara sau rusa....
1
1
Intotdeauna la sarbatori romanul isi pune pe masa o mancare mai buna alta decat cea pe care o mananca zilnic. De unde si pana unde fasolea cu ciolan este o mancare de sarbatoare?
3
1
E POST domnule primar
2
1
CARNEA io dau lui
2
2
Nu dati fasole la ciorile si cimpanzeii de Chiustende ca se umple targul de gaze nelacrimogene.
4
2
chiciul absolut - asta e sarbatoarea nationala cel putin la costanta
5
2
Tolomaci mai suntem ne meritan soarta
8
2
pe cand vreun primar constantean va inaugura primul parc industrial, prima fabrica din constanta, primul azuil construit cu ajutor de la primarie, prima gradinita pentru copii din familii nevoiase fara a fi nevoie de spaga pentru inscriere, cand vreun primar constantean va inaugura prima scoala profesionala pentru a inlocuii sudorii, mecanicii, frezorri etc din santierul naval care ies la pensie, CAND ????????? autobuzele nu sunt ale noastre DE CE ???
14
2
merg la parada militara, mananc fasole cu carnati apoi ma urc intr-un autobuz nou si de atata emotie ma basesc
11
3
Armata iti protejeaza tie suveranitatea si faptul ca stii sa scrii si sa citesti
8
5
din cele 3, doar autobuzele si carnatii aveau ce cautau. Ce cauta armata la o sarbatoare? Suntem un neam pasnic? De ce la toate neamurile ce isi sarbatoresc nasterea, la Pasarica nascatoare tb sa fie si militari? De ce nu doar dansuri nationale? De ce nu doar muzica de pace? Chestiuni din astea pe care ne rahatim in mod normal. Vrem armata la sarbatorirea pacii? Bravo.
2
12
circ si paine
7
1
Bravo Fagadau ! Asta dovedeste ca ai fost atent la stapanul tau, ai invatat sa nu ratezi nicio ocazie pentru a mai pupa in cur niste pensionari. Da-le si ochelari gratuiti, sa vada mai bine noile turcisme cu care vor merge gratuit. Un vot in plus e un vot in plus..
18
4
Pana aici il duce mintea aia de prost. Trist.
15
6
Prezentare de autobuze , exact cand se fac 100 de ani , de la Unire ?
15
3
.....urmeaza pentru parada defilarea autobuzelor...in viitor vor urma sa defileze sararitele...pana ce va veni randul pentru defilare si vidanjelor.Bravo copii!Numai cu sanii trase de caini sa nu defilati ca daca apare o pisica s-a dus... de suflet parada.
21
2
Mai stiu eu pe unul care prezenta in campanie electorala introducerea autobuzului 23 la Navodari acum cativa ani si rezultatele de vad si acum. Minciuni si numai minciuni.
16
2
E jale k acest oras ...va trebui trecut la rangul de comuna primitiva etc.
22
2
Nu cred ca se intimpla asta in vreo tara de pe Pamint.Comunismul rromanesc ajutat de NOUL B.O.R. a demonstrat exact in Romania, ca poate distruge viitorul unui popor si il poate duce mult mai incolo de comuna primitiva.IL POATE TRANSFORMA INTRO GLOATA DE ANIMALE UMANOIDE DE MAIMUTE.ASA AM AJUNS DIN CAUZA ACESTOR TICALOSI.
18
4
Ma pis pe ei...inafara de parada Ii detest pe toti...dar ar merge o fasolica calda.Serios! As vrea sa i-au pulsul electoratului...
9
5
De asta nu iau atitudine. Profita de sarbatori de autoritati. Sug din banii oamenilor. Platiti cu mii de euro din banii nostri. Cei mai lasi artisti din lume. In speta, bucurestenii. Mananca de sub unghie.
17
2
Constantenii sunt invitati la o portie aburinda de promisiuni, la prezentarea noilor autobuze turcesti cu motor cu aburi.
30
5
Prezentarea autobuzelor.Buna asta....Ni se rup netagaduit piepturile de mandrie...
33
7
Mari excroci sentimental. Umblati la corasonul batranilor ca sa va voteze in continuare. Cred ca aveti si un om care numara persoanele ca sa vedeti cati va vin la vot in favoarea voastra. Sa va dau la m.UE de ca..ti bolnavi.
35
6
ce faceti ma ? va laudati cu autobuzele turcesti luate pe spagi din banii nostri? si binenteles fasole pentru bosorogii pomanagii votanti pesede cum zicea si cel de mai jos .m..e pesede
45
8
Muie fagadau,muie babu,muie la toti
52
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212