REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

SCANDAL în Tomis Nord! Bărbat LOVIT cu o bâtă de baseball!

SCANDAL în Tomis Nord! Bărbat LOVIT cu o bâtă de baseball!

Replica API 15 mai 2018 | 00:26 1457

sursa foto: www.news4jax.com

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost agresat în plină stradă. Se pare că a fost vorba de un conflict spontan, care a pornit de la un autoturism.

Marius Țucă a ajuns în atenția oamenilor legii după ce ar fi agresat un bărbat. Totul s-a petrecut la data de 7 mai, pe strada Tulcei din municipiul Constanța. Se pare că Marius s-a enervat crezând că persoana cealaltă i-a înțepat pneurile autovehiculului. A scos o bâtă de baseball și i-a aplicat câteva lovituri la nivelul brațelor. Victima a ajuns la spital, dar rănile nu au fost grave. Oamenii legii au declanșat imediat cercetările, iar la data de 13 mai l-au propuse spre arestare. ”Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați asupra faptului că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, ar fi fost lovit peste brațe cu un corp dur, de un tânăr, de 26 de ani, pe o stradă din municipiu, în urma unui conflict spontan. În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe tânărul în cauză, acesta fiind prezentat instanței de judecată”, potrivit anchetatorilor.

Magistrații Judecătoriei Constanța au decis să-l plaseze sub control judiciar. ”respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind arestarea preventivă a inculpatului Țucă Marius (...). Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului reţinut (dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză), măsura fiind executorie. În baza art. 227 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 215 C.proc.pen., dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Țucă Marius, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13.05.2018 până la data de 11.07.2018, inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt satul de mosii astia tupeisti care fac numai faradelegi , incalca toate normele de bun -simt , convietuire si respect si cand sunt prinsi se dau victime .
3
0
Ce tupeu ai sa te numesti victima.Esti un infractor versat , cu mult tupeu , asuma-ti consecintele , nu ai luat in calcul ca o sa fii prins ?Ma bucur ca s-a aflat ce faceai , te-ai facut de ras in tot cartierul !
2
0
Meritai sa ai si picioarele. Hodorog bolnav psihic!! Comunist nenorocit!!
2
0
am bratele amindoua rupte aviz informati_va mai bine!
0
0
Ucigasul de pisici , Bratosin Viorel , omoara pisici ,taie cauciucuri si zgarie masini seara de seara pe strada Tulcei , a aruncat la ghena o cutie cu pui de pisica , face parte din administratia blocului si nu accepta sa se monteze camere video . De ani de zile vandalizeaza masinile din fata scarii si cele dinspre Piata Rosu.A fost prins in fapt , pitit cu cutitul in mana la roata masinii.
7
0
Da,oamenii care ataca oameni sunt de fapt umanoizi. Ce e drept,din randul lor fac parte multi insi care chiar conduc tara,sau incita.
1
0
Hodorogul merita batele! Merita chiar mai multa bataie.
5
1
pisa-te, ca vine trenul!!! dupa aia, du un revolver la tampla si trage!!! va fi mai bine pt tine si cei din jurul tau!!!
2
0
dar poate nu stiti chiar tot. oare de ce l-a lovit? oare nu avea si "batranelul" de 66 ani un cutit ?
6
2
Oamenii care folosesc obiecte dure impotriva alttor oameni,.sunt niste boraturi,niste erori genetice,niste greseli ale existentei pe Pamant.. Nu conteaza etnia,oamenii aia sun t de ocolit pe viata,sunt niste cacati imprastiati,nimeni nu-i vrea,toti s-ar bucura sa haleasca mici in memoria lor,adica sa-i stie morti dracului!
3
2
Mana era ceva mai tuciurie ...
3
0
la parnaie nu te fte nimeni decat,daca accepti tu,decat daca-ti place, doar daca esti bulangiu. ftutul cu japca in societate,econsiderat viol.violul la puscarie e pedepsit mai al dracu ca in libertate si se considera agravanta.are loc o ancheta,, cu procuror,cu tribunal, cu un proces penal, cu o condamnare, exact ca in societate.cine e atat de idiot sa vina la parnaie cu 3 ani,la care sa se mai adauge o condamnare pt viol,plus spor de recidiva?pt ce?pt o bucata de cur?5 minute bucurie,inca 4-n puscarie,a?cine e idiotul care ar risca asta? smardoilor in taste ce sunteti
6
2
sa ia vaselina cu el.
7
0
auzi marius, te asteapta cu dragoste baietii de la penitenciar, ce zici?
14
0
Popor de tigani smardoi cocalari si batausi
8
3
Dar cu ce a gresit mitocanul incat sa merite arestarea? A altoit si el cu bata, ca un barbat ce se respecta, o bestie periculoasa de 66 de ani. Mortii mamii ei de Justitie....
9
3
Pt George .............. zici ca de ani de zile in Tomis Nord se zgarie masinile si se taie cauciucuri? si de ce nu ati montat pana acum camere de luat vederi? e mai usor sa platesti cauciucurile si vopseaua decat o camera de luat vederi?montati camere si duceti imaginile surprinse la politie, e foarte simplu
9
4
In Tomis Nord exista un individ care taie cauciucurile si zgarie masinile in fiecare seara , de ani de zile . Daca a fost prins asupra faptului am dori sa stim cum se numeste acest cetatean . Suntem revoltati , astfel de persoane ar trebui sa dispara !
15
0
Te asteptam cu drag Marius Tuca sa vezi cum iesi de aici cracanat de nu-ti mai trebuie sa te bati cu batranii! Aici ai copii de varsta ta.
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108