REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

SCANDAL în zona EDEN!

SCANDAL în zona EDEN!

Replica API 3 februarie 2020 | 00:01 606

Polițiștii Secției 4 au fost solicitati să intervină, în seara de 2 februarie, în zona Eden, unde ar fi avut loc un scandal.

foto: arhivă

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. A fost vorba despre o altercație verbală între angajații unei firme de pază și alte 8 persoane.

Mai exact, persoanele respective au încercat să introducă băuturi alcoolice în incinta societății comerciale, angajata societății le-a spus că nu au voie și a chemat firma de pază. Apoi, clienții respectivi au devenit recalcitranți, iar atunci au fost solicitați și au intervenit polițiștii.

Cele 8 persoane au fost conduse la sediul Secției 4, fiind sancționate contravențional la Legea 61/1991 (provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice).

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erata : firma de paza NU are voie sa il agreseze. Mea culpa.
0
0
Indiferent cat agresiv era Regep, firma de paza ARE voie sa il agreseze. Cel mult sa il imobilizeze. Cu un avocat bun se poate merge pana la suspendarea licentei ZIP-ului avand in vedere sumedenia de cazuri in care au batut, nenorocit oamenii.
1
0
zipul e trupa paramilitara condusa de fosti securisti!
5
1
ZIPU CEI MAI MARI PRADUITORI SI SIFONI LA GARDA AVETI GRIJA CA VA LEAGA INDIFERENT DE SITUATIE
6
2
Cei de la zip au bagat pe unu in spital si l au desfigurat!!Sunt smecheri cand sunt multi ca aseara ca erau 16 doar de la zip.Doar cativa sunt baieti de la zip,restul fatalai..
7
1
iarta i Doamne, ca nu stiu ce vor si ce zic!
2
2
In mijloc ar trebui sa fie seful sectiei deoarece in acel cartier daca faci o reclamatie trebuie sa iti dai toate datele ca apoi sa vina capetele patrate sa te bata. La noi nu exista preventie sa umble patrula pe jos sa si toceasca pintecele ca de aia li se da bani de haine nu sa te sfideze din masina ca nu sunt Dumnezeu sunt niste manjiti . Ca de aia nu i respecta nimeni rusine politiei
6
1
Esti idiot cumetre sa te duci tu la politie sa de dzeu ce ceri tu sa se untoarca
2
2
vai p..a ei de actiune! de rasul curcilor! cum dracu ma niste pierde vara de bulaneti, care stau de dimineata pana seara atarnache in fata loclurilor cu pacanele si pariuri sa faca scandal 2 ore. vine politia si pleaca asa cum a venit, ca na, nu i ascultau tiganusii.... si au venit iar ca a sunat zipu iar la 112.. emigrare !emigare!
9
1
Politia sa si faca treaba sa i arda maxim cu puscarie
14
1
Sa dea DUMNEZEU sa te duci tu la puscarie 15 ani. Ba daca e sa iti dea tie politia o amenda postezi pe facebook, ca esti abuzat, ca ala nu numaru din fata la BMW. Dar cand gresesc altii le urezi violuri.
3
12
Eu propun puscarie 7zile si amenda dar in alea 7zile de puscarie sa fie fututi in cur
7
3
Cacatilor nu mai puteti de smecherie
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108