REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

SCANDAL și BĂTAIE între TAXIMETRIȘTI pentru un loc în STAȚIE

SCANDAL și BĂTAIE între TAXIMETRIȘTI pentru un loc în STAȚIE

Replica API 18 decembrie 2020 | 00:11 3262

Doi taximetriști, care sunt și vecini, s-au luat la harță, totul culminând cu lovituri de pumni. Dosarul a ajuns în instanță pe 10.10.2019, iar în decembrie 2020 procesul penal a încetat întrucât a fost retrasă plângerea prealabilă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

sursa foto: carașanul.ro

Potrivit rechizitoriului, inculpatul a fost trimis în judecată pentru faptul că, în timp ce se afla în stația de taxi din zona cunoscută ca Tom și Jerry din municipiul Constanța, Radu P. a agresat-o fizic pe persoana vătămată M.D., prin lovire cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a declarat că, în timp ce se afla în mașina de taxi proprietate personală, în fața blocului unde domiciliază, l-a observat pe inculpat, taximetrist și el, care parcase mașina în fața sa și care a coborât și a început să-l înjure și să-1 scuipe fără să spună nimic. Persoana vătămată i-a atras atenția că nu așa se procedează, întrucât sunt colegi de muncă și vecini.

Deoarece aveau clienți în mașină, atât unul cât și altul au plecat în cursă. După aproximativ 20 de minute, s-au întors amândoi în stația de taxi, unde persoana vătămată a coborât din mașină și a mers la inculpat pentru a-i cere socoteală pentru că 1-a scuipat și înjurat. Dintr-o dată, inculpatul 1-a lovit cu pumnul peste față, moment în care au intervenit doi colegi taximetriști. Persoana vătămată a pus la dispoziția organelor de urmărire penală, în copie, certificatul medico-legal, din care reiese că prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp dur și necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. În cele din urmă, persoana vătămată și-a retras plângerea penală.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt si taximetrist si am doua facultati una la stat pe bune de inginerie. Dupa program fac 2 sau 3 ore pe zi taxi si in weekend pentru a avea un trai decent cu 1000 de euo pe luna in total adaugand si serviciul. Nu m am certat decat rareori si am incercat sa evit conflictele vorbind frumos desi celalalt imi fura cursa sau nu ave actele in regula. Concluzia Dax e un prostovan cretinoid care generalizeaza si nu cred ca ajunge sa trag apa dupa el trebuie sa mai dau si cu parfum
4
1
p aici... Ia luati autobuzele si microbuzele, pline cu covidieni si mai lasati taxiurile! Mirositi a autobuze, cand ajungeti acasa si puneti mana pe cate un 3310 si latrati aici! Hai sictir, ma javrelor imputite
2
3
Gigi invata sa scrii, idiotule!
2
0
Zici taximetrist si tragi apa ...
8
2
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
1
1
acolo nici macar nu e statie oficiala de taxi...stau la seminte si fac galagie jegosii
11
2
Traiasca UBER !!!
15
2
Taximetristii sunt la fel precum poporul din care provin!
13
1
jeg.osii de taximetristi,tigani sau militaruri pensionatimla 45 de ani,sau exmpirnaiasi,fac un scandal monstru in gara mangalia!asculta manelese cearta,rid,asta jumai de la ora 1 noAptea in sus.cine.i castreaza?in plus au prostii tiuitori cind dau inapoi,se cred buldo excavatoare.Bune sa trezeasca cinci blocuri in jur.muriti ba!
10
6
Asta da stire,ziar de cacao
11
6
Taxiurile din Cta sunt cele mai mizerabile din tara, miros a wc
27
4
In majoritatea lor sunt cei mai nesimtiti oameni ai Constantei, tigani care opresc, parcheaza si nu respecta nicio regula de circulatie.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407