REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDALAGIU DIN CONSTANŢA, DAT ÎN URMĂRIRE NAŢIONALĂ ŞI INTERNAŢIONALĂ!

SCANDALAGIU DIN CONSTANŢA, DAT ÎN URMĂRIRE NAŢIONALĂ ŞI INTERNAŢIONALĂ!

Replica API 16 iunie 2017 | 00:00 270

Infracţiuni pe bandă rulantă!

Infracţiuni pe bandă rulantă!

Liviu Laurențiu Novac este cunoscut ca scandalagiu, mai ales în localitatea în care a domiciliat destul de multă vreme, și anume Țepeș Vodă. Ba a fost implicat într-un scandal cu o altă familie, lăsându-se cu bătăi, ba a fost judecat pentru ultraj și tot așa. În februarie a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, dar individul este de negăsit. Anchetatorii l-au dat în urmărire generală și se pare că ar exista indicii că ar fi prin zona Ocnei Sibiului, acolo unde ar locui cu concubina.

Curtea de Apel Constanța, la data de 21.02.2017, a admis apelul procurorilor și a desființat sentința dată de Judecătoria Hârșova, venind cu o nouă condamnare și anume: 1 an de închisoare cu executare pe numele lui Liviu Laurențiu Novac, ce a fost judecat pentru ultraj. Amintim că individul, la data de 13 noiembrie 2015, a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Băltăgeşti, el aflându-se, potrivit informaţiilor noastre, la volanul unui autoturism.

Însă, individul a demarat în trombă şi a oprit ceva mai departe, încercând să le spună oamenilor legii că, de fapt, nu a condus, ci doar împingea maşina. Când a văzut că nu-i merge, a scos o şurubelniţă şi i-a ameninţat pe poliţişti. Aceştia au reuşit să-l imobilizeze, să-l încătuşeze şi să-l conducă la audieri. În urma cercetărilor a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dar este de negăsit. Acum ar trebui să se afle în penitenciar, dar se ascunde, exitând informații că s-ar afla prin zona Ocnei Sibiului.

Așa cum este precizat și mai sus, el este cercetat în mai multe dosare penale, unele aflându-se pe masa judecătorilor. Spre exemplu, la finele lunii martie 2015, a ieşit un scandal monstru, lăsându-se cu spitalizări, anchete şi trimiteri în judecată pentru tentativă de omor. Însă, cei care erau în dosarul respectiv în calitate de inculpaţi îi acuzau, la finele anului respectiv, pe ceilalţi de furt, loviri sau alte violenţe. Cele două familii, care sunt şi vecine, au fost prietene în trecut.

Însă, încet - încet, acestea au început să se duşmănească, totul pornind, potrivit informaţiilor noastre, de la nişte animale. Astfel, potrivit procurorilor, pe fondul unei relaţii conflictuale existente între cele două familii, generată de neînţelegerile produse din cauza distrugerilor provocate de animalele uneia la culturile agricole ale celeilalte, în seara de 29 martie 2015 a avut loc o altercaţie, degenerată într-un un schimb de lovituri între câte un reprezentant al fiecărei familii.

Întrucât unul dintre cei doi adversari şi-a anunţat familia că a fost agresat, cei doi fii ai săi, însoţiţi de prietenul lor, inculpatul Sorin Calcan, s-au deplasat cu un autoturism din centrul satului Ţepeş Vodă spre zona incidentului, situată pe un teren viran de la marginea localităţii, unde în jurul orelor 18:30, toţi trei au atacat-o pe persoana vătămată Liviu Laurenţiu Novac şi i-au provocat leziuni uşoare.

Când a sărit în ajutorul fratelui său agresat, persoana vătămată George Novac a fost lovită de inculpat cu o bâtă în zona capului, astfel încât a suferit leziuni grave vindecabile în circa 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin traumatismul cranio-cerebral cu hematom epidural. În urma agresiunii, persoana vătămată grav a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă intervenţiei chirurgicale şi astfel i-a fost salvată viaţa.

În cursul zilei de marţi, 31 martie, s-a propus arestarea preventivă a lui Sorin Calcan pentru 30 de zile. Ulterior, au fost propuşi spre arestare şi Florin şi Marian Bădeliţă, însă Marian se ascundea în Siliştea, acolo unde a fost depistat de poliţişti. Mai exact, este vorba despre un conflict între familiile Bădeliţă şi Novac. Însă, inculpaţii din dosarul mai sus menţionat s-au hotărât acum să-şi „strige” nemulţumirile prin intermediul unui avocat, acuzându-i pe cei din familia Novac, patru fraţi la număr, că le-au furat animalele, i-au agresat în mai multe rânduri şi au terorizat mai multe localităţi din zonă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corp al Vinatorilor de Recompense sau o Asociatie ......
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108