REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Schimbări în conducerea ALDE Constanţa, după analiza rezultatului de la alegerile europarlamentare

Schimbări în conducerea ALDE Constanţa, după analiza rezultatului de la alegerile europarlamentare

Replica API 20 iulie 2019 | 01:28 554

În urma analizei efectuate de către Biroul Politic Central al ALDE în baza rezultatelor obţinute la alegerile europarlamentare din luna mai 2019 de către unele filiale ALDE din România, s-a luat decizia conform Statutului ALDE de desfiinţare sau reorganizare a unor structuri teritoriale de conducere - Birouri Politice Teritoriale ALDE din anumite filiale, printre care şi Filiala ALDE Constanţa. Conform unui comunicat remis redacţiei, preşedintele filialei ALDE Constanţa, senatorul Ion Popa, în urma analizei efectuate asupra Organizaţiilor Locale ALDE din judeţul Constanţa, a luat decizia reorganizării filialei prin remanierea din birou a unor membri, care au obţinut rezultate modeste sau nu s-au implicat corespunzător în toată această perioadă în activitatea politică la nivel judeţean si cooptarea membrilor care au obţinut rezultate şi doresc să-şi asume mai departe candidatura la nivel local ori teritorial sub egida ALDE.

Senatorul Ion Popa a propus către Biroului Politic Central – BPC validarea noii structuri teritoriale de conducere, dar şi o nouă organigramă pentru pregătirea şi desfăşurarea campaniei electorale la nivelul judeţului Constanţa pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a candidatului ALDE - Călin Popescu Tariceanu, preşedintele ALDE România, se mai arată în comunicatul ALDE Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura solutie pentru ALDE ca sa mai existe ca partid politic era ca Tariceanu sa nu ocoleasca justitia si sa mearga la tribunal sa isi dovedeasca evantuala nevinovatie dar omul asta care a fugit ca un las de justitie acum vrea sa candideze la presedentia Romaniei.
1
0
ALDE va avea soarta taranistilor...adica se va uita ca au existat ca partid...
3
0
Daca aceasta este o stire demna de un ziarist profesionist,inseamna ca sintem tare departe de ....NORMAL !
0
1
vom scapa de voi in curand la fel ca si de psd- ciuma rosie sfarsitul va este aproape hahahah ha ha hah
3
0
Vorbe, maica, vorbe. Cine se mai uita la astia?
4
0
Rezultatele la alegeri se bazeaza pe rezultatele din institutiile pe care le conduc cei numiti politic. Lumea vede si voteaza. Simplu. Esti mare director cu carnet de partid si nu ai rezultate pentru oameni si institutie ...nu ai voturi. Nu e mare fizofie.
6
0
O filiala plina de oameni de asa buna calitate, incat iti vine sa tragi apa dupa ei.
12
0
ALDE astia nu mai pleaca ca alde Ion Petre, Dan stim deja ca sunt tot acolo sanatosi se bucura de tot ca doar din bunatate si dreptate au ajuns unde sunt
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108