REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Cum a fost întâmpinată Viorica Dăncilă! VIDEO

Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Cum a fost întâmpinată Viorica Dăncilă! VIDEO

Replica API 31 august 2018 | 01:37 610

Protestatari, prezenți la întâlnirea membrilor PSD de la Pavilionul Expozițional! Femeile din PSD s-au întâlnesc la tradiţionala Şcoală politică de vară a organizaţiei. Tema ediţiei din 30 august-1 septembrie 2018 este Centenarul Marii Uniri, evenimentul desfășurându-se la Pavilionul Expoziţional din Mamaia. La sesiuni participă și prim-ministru Viorica Dăncilă, dar și președintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi sunt așteptați la Pavilion de un grup de protestatari, deocamdată în număr de 10, care doresc să le ureze mai marilor PSD...„numai de bine“. Unul dintre protestari este constănțean, dar locuiește la New York, venind în țară o dată la 6 luni.

Unul dintre protestatari a dorit să intre în Pavilion, dar nu a fost lăsat de către agentul de pază. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care l-au legitimat.

Totodată, Marcela Rădulescu, primarul din Ion Corvin, ar fi spus: ”De ce li se dă importanță unor proști”. Menționăm că protestatarul este președintele Asociației Evoluția în instituții, Cristian Mihai Dide.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muig PSD muig PSD
1
0
Imi.plac nigerienii ii iubesc ca ma fit bine baietii in fund
5
0
Cu limba in rozeta lui dragnea deja esti tu si familia ta deci acolo nu i loc
2
0
Frige i o limba in carici lui zdragnea si una in rozeta plina de dejectii
1
1
16 26 pot sa ti fut familia? Nu.. ca se indragostesc de mine..
2
1
Frige i o limba in cap lui europeanu si wermorel cap de vitel.Ma doare in pula daca ai carte mai multa de cat ala care il reclami dar simt ca esti un IMPOTENT DE DOI BANI
3
1
Esti un analfabet terminat cu 2 clase cat trenul de Mangalia!
3
4
Esti un IOHANNIST FASCIST . SA TI DAU SALAMUL IN GURA CA NU TE MAI SATURI MANCAND CACAT PRIN TOT ZIARUL REPLICA.MUIE SA I DAI MATI,NEVESTI TI CURVA SI FII TA PROXENETA.NEAM DE NEAMT FASCIST CE ESTI.
5
8
Pt.ala care se semneaza cu numele meu si pt.toti postacii pesedei : multa muie cu cacat ! Cacatul mamicilor voastre curvele pesedeului. Fara lamaie ! Futu-va-n gat de analfabeti obedienti ! Cum e posibil sa te vinzi pt.50 de bani postarea ? Muie dragnea,muie pesede,muie postacii pesedei !!! Cu cacat mult !!!
9
5
Cum s-a pisat daddy pe soros si agenda lui feminista, promovand-o in functia de pm pe veorica vasilica.
9
1
Si la moartea ta veorica.........vom dansa de bucurie........ca ai scapat de puscherie...........si de noi........si noi de tine........
7
2
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
7
1
Aceeasi paraziti, aceleasi zdrente care umbla cu cortul din loc in loc. Cine sa-i mai bage in seama pe trantorii astia, puscariasi, traficanti de droguri, zilieri, capsunari.Romanii seriosi au altceva se facut.
7
16
Cat ma pot enerva TOATE partidele de 20 de ani! Dar mai rau ma enerveaza in 2 zile scursurile autiste de la USR
7
17
Adunatura de cretini! Daca nu esti de acord cu ei, esti impotriva lor. Jigodii care paraziteaza pe bani obscuri.
18
11
ia uite ca hastag resistentii au un cap de pwla, Dide cap de pwla ! Bai retatdule nu mai sta din profil ca semeni la fix cu fruntea aia tesita de neanderthalian cu un penis flasc sperii dreaq copii !
8
23
simplu, ar trebui asteptata cu un abecedar, initiere in ale cititului. Pe cine si ptr ce sa primesti, toti analfabetiin se intrunesc sa gaseasca noi si noi minciuni- amanta olteanca minte de ingheata apele. In afara pensiilor speciale pe ei nu ii preocupa nimic.Niste jigodii ordinare in frunte cu seful lor ce are , mai nou, probleme cu camatarii. Acestia sunt conducatorii nostri
20
3
Esti din psd si ai furat industria este normal sa vb asa coruptule
16
6
Saracu asta chelios, cred ca se prostitueaza, altfel nu vad cum de are bani si timp sa fie prezent la toate adunarile ad-hoc...
11
21
nu te-ai uitat la tine ce fata ai CELA? desteapta lui stroe
10
5
Lipsa de autoritate a institutiilor statului, a celor ce pun in aplicare legea, este targetul de atins de catre acesti asa-zisi luptatori pentru democratie. De fapt sunt niste mercenari, cei platiti sa faca asta si niste... oi cei ce preiau mesajul, personalizandu-l. Iar domnul comisar ajunge sa-l roage sa prezinte un document... Nasol am ajuns
22
4
Cret ca ia luat foc mintea la cate perle scoate
8
5
M. u. i. e PSD
26
13
buna ziua d-na Primar, sa stiti ca nu sunt membri psd, acei protestatari, nu confundati, aoleu, dar voi ca stati in primarii pe mormanul de bani si nu rezolvati dosarele cetatenilor.................cat tupeu sa ai
23
4
Abuzuri cand ped e in zona ma cac pe tot psdu si corupti
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108