REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Se caută membri în Consiliul de administraţie al RAEDPP Constanţa!

Se caută membri în Consiliul de administraţie al RAEDPP Constanţa!

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:00 306

Florin Gheorghe

Consiliul Local al Municipiului Constanţa a demarat procedura de recrutare şi selecţie conform normativelor legale privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, pentru patru poziţii de membru în Consiliul de administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa.

Dosarul de candidatuă se va depune până la data de 9 mai, ora 15.00, la sediul Primăriei Constanţa. Prima etapă constă în selecţia dosarelor (CV detaliat în format European+scrisoare de intenţie+originale şi copii ale documentelor necesare-acte de studii/formare profesională/certificare profesională, act de identitate, documente doveditoare ale activităţii şi dovada numirii în calitate de manager/membrui al CA, unde este cazul,a deverinţă care să ateste starea de sănătate, cazier fiscal, declaraţii de candidatură în original). Selecţia se va face de către expertul independent specializat în recrutarea resurselor umane până pe data de 13 mai, ora 18.00. Etapa a II a constă în susţinerea interviurilor. Publicarea listei de candidaţi se va face la data de 16 mai pe pagina de internet a primăriei.

Reamintim că RAEDPP este condusă, de luna trecută, de Florin Gheorghe.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EnceanuGrufGrufLingauPsdist
1
0
Dar pe mine sau pe porcul de Enceanu nu ne bagati?
1
0
raedepepeul asta a devenit firma acoperita a securitatii, la fel ca toata primaria si subsidiarele, respectiv rateceul si confortul urban. prin firmele astea de stat se sifoneaza banii publici din bugetul local catre securistii locali si catre cei din bucuresti. toti astia de la varf sunt machidoni turnatori sau securisti pusi oameni de paie. absolut toata lumea vede orasul asta cenusiu care se umple de tiganii machidonesti de sfonat banii, precum popici, banci de tabla, autobuze turcesti, pomisori la suprapret, piete degradate si mizerabile, de zici ca suntem in kosovo dupa bombardamente.
5
0
Mai "alcoolici", dupa ce ti-ai luat alt nume, avand in vedere reprosurile proprietarului de drept, incepi iar cu mizeriile. Tu chiar nu vezi ca esti singurul care versi mizerii? Din acest motiv esti foarte simplu de identificat. Sa ti fie rusine!
5
2
Sunt Tincu Cristian si vreau si eu in acest consiliu
5
1
Bagati o in cons de adm si pe madama Vilcov, ca e campioana la lins shat uri cu vodca. Merita.
7
3
Daca iese ceva.apare si Mirela Matichescu!
9
2
Intre timp poate da dispozitie sa se repare trotuarul din intersectia Mihai Viteazu cu Ctin. Bratescu distrus de taxi City in urma accidentului de acum doua saptamini.Cu toata sesizarea facuta nu s-a luat nici o masura de reparare.
7
1
Se cauta la misto. Deja exista lista de asteptare la partid.
22
2
Oamenii care vor fi pusi va trebui sa scoata tiganii din centrul orasului prin incetarea contractelor de inchiriere --sa vedem citi de ciinstiti vor fi si nu vor pune mina pe plicul cu euru oferit de astia
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212