REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se cere testarea polițiștilor. ''Nu sunt suficiente nici mulțumirile, nici încurajările''

Se cere testarea polițiștilor. ''Nu sunt suficiente nici mulțumirile, nici încurajările''

Replica API 6 aprilie 2020 | 08:48 8573

În condițiile creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, sindicaliștii din Poliție cer ca agenții să fie testați în mod urgent. Oamenii legii spun că protecția de care beneficiază nu le oferă siguranță și că măștile pe care le poartă nu-i protejează în niciun fel.

"Lipsa materialelor de protecție a dus în România la infectarea a unui număr de 474 de cadre medicale și cel puțin a 10 polițiști, iar numărul acestora este într-un trend ascendent. Purtarea măștilor de protecție, a mănușilor, a combinezoanelor, cât și folosirea dezinfectantului de mâini, nu e un moft, ci o strictă necesitate, iar în modul acesta dacă nu avem grijă de cei aflați în prima linie, vom ajunge în situația creării unor blocaje", afirmă reprezentanții Sindicatului Europol, organizația sindicală formată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru apărarea drepturilor fundamentale și profesionale ale polițiștilor.

Testarea personalului medical și a polițiștilor operativi, care prin natura activităților pe care le desfășoară, există un risc iminent de infectare cu noul coronavirus, trebuie efectuată în mod urgent, mai spun sindicaliștii.

"Nu sunt suficiente nici mulțumirile și nici încurajările, sunt necesare faptele. Organizația noastră a solicitat în acest sens Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne să prioritizeze imediat aceste testări în rândul personalului propriu pentru a evita să fim puși în fața faptului împlinit când cei de prima linie vor deveni ultima linie.", a precizat Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce faci ma agariciule!!!,tu pui politisti si militari pe aceias trepta cu medici ?,nu ma,nu politisti care se plimba pe strazi si nici militari nu sunt la acelasi nivel cu doctori ci asistentele,aia care cara bolnavi si morti prin spital si tot personalul care lucreaza in spital mai sunt si vanzatoarele care vin in contact cu oameni nu politisti sau militari ma prostovane.
1
8
Corect! Sa testeze personalul medical , politistii, casieritele, cei de la delivery!
3
5
Nicu sa-mi sugi lin-dicu
6
2
sa-i futa dracii pe politisti, eu sunt om de afaceri.
2
10
Casieritele de la magazine..de la supermarketuri...cum nu e nici una bolnava...si cred ca au cele mai multe contacte cu posibili purtatori de virus....
7
1
hop ca mai vine un specialist: eu. Propun ca sa fie testati, sa fie echipati, dublate salariile si iesit la pensie dupa maxim cinci ani de activitate cu pensie peste cinci mii de euro. O fi bine asa? Daca nu mai punem de la noi, nu-i problema...este bani. Ati dat de greu? Nu mai ajung salariile, pensiile si spagile care le-ati luat sa va cumparati un cacat de echipament? Atunci, poftiti de luati cu lingura, va rog! Sictir!
8
10
@8,03 mai bine te duci tu putin mai mult cu o camasa de forta pe tine, cowbouiule. Tot vrei arme... Stii ce sunt armele? Dute si fa rodeo cu gaina, descultule. Vrei tu arme, sa ti le bagi in cur. Tu mori primul, prostule. Habar nu ai sa manuiesti una, in prostia ta si un cutit este prea mult pentru tine, Tarzane. Te dai cocos, dar nu esti decat un pui de gostat, vorbesti de politisti, micule infractor, de parca sunt prietenii tai. Sau chiar sunt? Mars ca ai purici.
12
6
Da, da testati-i intai la cap si pe urma la greutate! N-o sa treaca nici unul testul!
12
10
daca nu sunt in stare, ACASA. Fara salariu si fara reincadrare. Cine vrea si poate, bravo. Cine nu, acasa. Si dati-ne liber la arme, ca-n America. Ne aparam si singuri, fara militienii vorbareti si fricosi.
8
11
Tipule , esti idiot !
11
5
militaurii romani au tras la revolutie in civili,au umilit si batjocorit pe cei obligati sa-si faca stagiul militar,nu au servit razboi decat prin carciumi,militenii caini de paza ai interlopilor si politicienilor corupti umilind cu amenzi cetateanul de rand,medicul arogant,mic dumnezeu,conditionand actul medical. zilele acestea nu fac altceva decat ce fac alte categorii profesionale zi de zi,fara spaga,riscandu-si viata pe salarii derizorii Cunosc medici,politisti si militari corecti dar sunt exceptii,intr-un ocean de impostori,smecheri si ticalosi
10
16
Daca se impolnavesc medicii, politistii si militarii va fi vai si amar de tara asta. Sa speram ca vor rezista pana la sfarsit. Dumnezeu sa le ajute! Ei sunt eroii nostri!
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108