REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Senatul Universităţii Ovidius a DECIS: Alegerile pentru funcţia de rector, AMÂNATE

Senatul Universităţii Ovidius a DECIS: Alegerile pentru funcţia de rector, AMÂNATE

Replica API 21 martie 2020 | 00:08 3168

Comitetul de Urgenţă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa a decis, luni, amânarea alegerilor pentru pentru funcţia de rector al Universităţii Ovidius Constanţa. Propunerea a fost supusă votului electronic vineri, 20 martie, de către Senatul Universităţii.

Astfel, Senatul a decis:

1. suspendarea procesului de alegeri pentru funcţia de rector al UOC, până la o data ulterioară ce va fi hotărâtă de către Senatul universitar, în funcţie de măsurile dispuse la nivel national, în contextual pandemiei COVID-19, cu consecinţa prorogării corespunzătoare a datelor de 25.03.2020 şi, respectiv, 31.03.2020, stabilite prin H.S. nr. 847 din 10.12.2019

2. sistarea completă, pe durata suspendării procesului de alegeri, a campaniei electorale pentru funcţia de rector al UOC a celor trei candidaţi.

3. reluarea procesului electoral cu candidaţii deja vizaţi de către Biroul Electoral Central, la datele ce vor fi stabilite ulterior şi care vor fi aduse la cunoştinţa comunităţii universitare, în funcţie de măsurile ce vor fi adoptate.

De precizat faptul că alegerile ar fi trebuit să aibă loc pe data de 25 martie.

Biroul Electoral Central al Universității „Ovidius” din Constanța a înregistrat 4 dosare de candidatură la funcția de rector al UOC.

Dintre acestea, au primit aviz favorabil dosarele următorilor candidați: prof.univ.dr. Mamut Eden, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc. Dosarul candidatului Tiberius Dănuț Epure a primit aviz negativ.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar se aleg hotii intre ei
3
2
i se rupe de ce spuneti voi aici. se pisa pe toti.e profesionist
4
5
fostul senat a comis-o rau. trebuia ca in decembrie anul trecut sa-l trimita direct in wuhan si sa predea de acolo online ca poate asa scapam de el mai ales ca are si varsta de 70. mare greseala! si asa tot se ducea pe banii universitatii in china. se aliase cu o alta baba dopata de facusera ei marele parteneriat romano-chinez. au sifonat o gramada de bani pentru beneficiile personale.
12
2
i se rupe de ce spuneti voi aici. se pisa pe toti.e profesionist
5
4
cu asemenea medici ca rugina care stiu sa ia doar bani. ma mosule, lacomia din tine nu face cinste meseriei de medic. in loc sa stai pe baricade la spitalul de infectioase, tu stai si o lalai in sedinte interminabile pe la universitate. cine stie ce ii minti pe aia de la infectioase!! ca se zdruncina universitatea fara tine. ma mincinosule pentru ce mama naibii mai iei salariul de la spital cand tu nu esti deloc pe acolo. si cand erai plecat in china erai platit la spital, la universitate ca rector si ca profesor ca nu statea nimenni in locul tau, plus proiectele de cercetare. un mos comunist
12
2
Postarea de aici vine inaintea celei oficiale de pe site UOC. Poate se sesizeaza cine trebuie.
7
0
Ar fi oarecum logic ca doar in Romania un profesor prins in flagrant cand lua spaga, dovedit in instanta si condamnat definitv sa vrea sa acndideze din nou, si mai mult, sa strige la ceilalti ca sunt hoti! Unde s-a mai pomenit asa ceva. Ar trebui sa-i fie rusine sa mai dea ochii cu lumea pe strada. Dar la noi nu, candidezi din nou si faci si tam tam ca nu e corect. Da tu cand ai luat spaga sa dai rezultatele la examen a fost corect?? Ca esti dovedit si condamnat Epurica!!!
6
6
sta o pula rugina la infectioase. il doare la basca de infestati.toata ziua e in oras
7
2
Nu ma vreti, eu va vreau!!!
5
0
Numai minciuni.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108