REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Serena Williams şi-a luat revanşa: a învins-o pe Simona Halep în finala Turneului Campioanelor

Serena Williams şi-a luat revanşa: a învins-o pe Simona Halep în finala Turneului Campioanelor

Replica API 26 octombrie 2014 | 14:28 188

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă cu 6-3, 6-0 de americanca Serena Williams, duminică, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, competiție cu premii de 6,5 milioane dolari.

Constănţeanca Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit în urmă cu doar patru zile, în Grupa Roșie de la Singapore, când românca a zdrobit-o pe americancă, scor 6-0, 6-2. Halep este singura româncă ajunsă în finala Turneului Campioanelor.

Simona Halep a câştigat în carieră opt turnee, dintre care două în acest an (Doha şi Bucureşti) şi a mai disputat finale la Madrid şi Roland Garros şi o semifinală la Wimbledon. Sportiva originară din Constanţa a câştigat din tenis peste 6 milioane de dolari, dintre care peste patru milioane în acest an.

În acest an, Serena Williams a câştigat şase turnee (Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati şi US Open), dintr-un total de 63. În carieră, Williams a câştigat din turneele la care a participat puţin peste 61 de milioane de dolari.

UPDATE - 0-5: Serena defilează și va servi pentru a câștiga Turneul Campioanelor 2014.

UPDATE - 0-4: Americanca face un game alb, cu ace reușit la ultimul punct.

UPDATE - 0-3: Serena Williams profită de faptul că româncei continuă să nu-i intre primul serviciu și returnează foarte bine.

UPDATE 0-2: Liderul mondial servește bine și își adjudecă al doilea game al setului.

UPDATE - 0-1: Americanca începe cu break setul secund al finalei. Românca a făcut dublă greșeală la 30-30 și a trimis în fileu în ultimul punct al game-ului.

- 14:01 - Începe setul 2 al finalei de la Turneul Campioanelor 2014, cu Simona Halep la serviciu. Românca este susținută puternic de fanii prezenți la meci.

UPDATE 3-6: Americanca reușește primii doi ași ai meciului, după care comite o dublă greșeală. Izbutește însă să se redreseze și își adjudecă primul set cu 6-3, după 45 de minute de joc.

UPDATE - 3-5: Continuă problemele pentru Halep pe propriul serviciu. Românca a reușit un ace la 30-30, însă de acolo a jucat numai cu serviciul doi. Americanca a taxat-o la retur și a reușit să facă încă un break. Serena servește pentru set.

UPDATE - 3-4: Halep face in extremis re-break și rămâne în set. Americanca a avut 30-0, însă de acolo a început să servească execrabil. A făcut o dublă, a servit cu al doilea, moment în care Simona a câștigat punct cu returul, după care a urmat încă o dublă greșeală. La mingea de re-break a româncei americanca a servit cu al doilea serviciu, iar sportiva noastră a făcut 3-4 cu o lovitură câștigătoare superbă.

UPDATE - 2-4: Româncei nu-i intră primul serviciu mai deloc, iar americanca profită și returnează bine pe al doilea.

UPDATE - 2-3: Încă un game foarte disputat pe care americanca și l-a adjdecat la avantaj.

UPDATE 2-2: Liderul mondial a făcut re-break, după un game extrem de lung și de disputat. Românca a început bine, cu un ace și încă un punct din serviciu, după care a făcut însă o dublă greșeală și a jucat mai mult cu al doilea serviciu. De la 40-40, ambele jucătoare au avut pe rând avantaj, dar Serena a avut nervii mai tari și a reușit să egaleze într-un final la 2.

UPDATE - 2-1: Sportiva noastră face primul break al finalei și trece la conducere.

UPDATE - 1-1: Game alb reușit de Simona Halep. Numele româncei răsună în sala din Singapore, spectatorii fiind încânați de jocul acesteia.

UPDATE - 0-1: Simona a returnat bine și a avut o minge de break, salvată însă de liderul mondial. Americanca a făcut dublă greșeală la 40-40, dar a anulat și a doua minge de break a româncei cu un serviciu excelent. A câștigat încă un punct la fileu și a închis punctul profitând de o eroare neforțată a sportivei noastre.

UPDATE - 13:13 - A început finala de la Singapore. Serena Williams servește.

- 13:06 - Cele două jucătoare se încălzesc timp de câteva minute, înainte de startul finalei de la Turneul Campioanelor 2014.

- 13:05 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales, ca de obicei, să primească.

- 13:02 - Simona Halep intră în arena de la Singapore, în uralele spectatorilor, urmată de adversara sa de azi, Serena Williams.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108