REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Și tu poți alege Prioritățile Orașului Tău! Iată cum poţi completa chestionarul!

Și tu poți alege Prioritățile Orașului Tău! Iată cum poţi completa chestionarul!

Replica API 1 februarie 2019 | 01:11 467

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru comunitatea locală, sunteți invitați să vă implicați în ierarhizarea acestora, accesând chestionarul de la linkul următor:

https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie sa scapam de toti acesti fosti marinari si apevisti de la conducerea Constantei, sa vina la conducere oameni cu o gandire moderna, constructiva, arhitecti, economisti, oameni de afaceri de succes , nu makedoni spagari, atunci vom avea un oras ca si cele din vestul tarii
1
0
Nu merge ierarhizarea.
0
0
Prima si singura prioritate este sa dispara pesedeu. Ani la rand au furat si distrus orasul asta cu firmele lor capusa 5 holding compres samd. Constantinescu mazare strutinsky dragomir cristinel tarabagiu mazare junior stroe brailoiu si toata gasca asta de mizerii si scursuri umane abjectii letale pline de excremnte au distrus orasul asta minunat. Sa va chinuiti toti prin puscarii cristosul mami voastre de mafioti mizerabili si gastile voastre de curve si ordinari!!!! Sa crapati pe rand sa ne bucuram constant!
12
2
Prioritate??? Cu ce sa incepem.? Gunoaie, lipsa parcarilor ,tigani multi ,fara spatii verzi, blocuri imputite, sosele sparte, 0 investitii sustenabile de dezvoltare, coruptie mafie, pile,locuri de munca.. lipsa. Interlopi multi, alcool la volan, droguri, accidente mortale, fara camere pe strazi... hotii in autobuze, violuri si mai era ceva....
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108