REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Simona HALEP a fost VACCINATĂ cu Pfizer

Simona HALEP a fost VACCINATĂ cu Pfizer

Replica API 21 martie 2021 | 23:35 2466

Medicul Valeriu Gheorghiţă a explicat, vineri seară, că nu s-a făcut nicio excepţie pentru Simona Halep, ea fiind vaccinată cu serul Pfizer pentru a completa cât mai repede schema de vaccinare, astfel încât să poată participa la competiţii, anunță news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat vineri seară, la Digi 24, de ce Simona Halep a fost vaccinată cu serul Pfizer, în timp ce pentru profesori s-a ales vaccinul AstraZeneca şi a afirmat: ”În ceea ce priveşte opţiunea de a o vaccina pe Simona Halep cu Pfizer, având în vedere competiţiile la care urma să plece, trebuia aleasă, din ceea ce eu ştiu, o schemă de vaccinare care se completa după o perioadă foarte scurtă şi atunci trebuia să se petreacă practic un vaccin care avea cea mai scurtă perioadă dintre cele două doze. Nu am făcut o excepţie, este o situaţie care a fost impusă pentru o campioană a României. (...) Cred că trebuia să facilităm plecarea la Olimpiadă, plecarea la turneele care urma să se aibă”.

În ceea ce priveşte etapa specială de vaccinare pentru personalul din învăţământ, Gheorghiţă a arătat că nu a fost impus un tip de vaccin, ci a existat un excedent la acel moment de AstraZeneca şi Pfizer şi s-a ţinut cont de restricţiile privind vârsta care erau în vigoare la acel moment.

”Nu a fost o impunere a tipului de vaccin. La acel moment, noi am organizat acea etapă specială de vaccinare pentru personalul din învăţământ, nu am avut suficiente doze disponibile dintr-un singur vaccin, am avut vaccin excedent de la Pfizer şi de la AstraZeneca şi atunci, ţin eu minte, vaccinul de la AstraZeneca avea acea limitare superioară de vârstă la 55 de ani şi pentru a acoperi toate persoanele eligibile am propus ca persoanele sub 55 de ani să poată să opteze pentru AstraZeneca, dar asta nu înseamnă o impunere şi o obligativitate”, a mai afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, la plecarea în SUA pentru a participa la turneul de la Miami, că a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului i-a fost administrată cu două zile mai devreme decât era programată şi că nu a avut nicio reacţie adversă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... a vaccinat-o la mu-mu ! Cipanii apropiati , stiu ! Fli Fli elicopterul zboara !...
2
0
A fost vaccinata cu Pfizer ptr ca Astrazeneca este pentru prosti
7
0
sa vaccinat cu apa plata bucovina la care face reclama - aia e apa pura esenta vietii si te scapa de covid
3
0
Neinteresant cu ce s-a vaccinat Simona .Pe noi ne intereseaza ca preturole cresc ca in povesti nemuritoare iar salariul minim nu -ti ajunge decat o zi dupa plata utilitatilor si totusi ne-am tocit coatele pe bancile facultatilor la stat .
11
0
dar la wc...cand s-a dus???dar cand a mancat???ce ne intereseaza ...CAND S-A VACCINAT..???tara ..moare..lent..dar sigur..si ne arde la pipota cand s-a vaccinat harpalete..
6
0
Ptr machidonul nespalat care zice ca romanii sunt cetateni de mana a doua: sa ne sugi pulile la toti, tu si tot neamul tau de ciobani analfabeti
7
1
AstraZeneca la prosti,Pfizer si Moderna la jmekeri,aia e ,fraierii tot fraieri raman.
3
0
Makidonii nu fac corona virus.
3
0
In ziua in care varu ei o sa ii devina sot, oaia basita de la stejaru mai face niste bani ptr armanamea care o trimita la treaba
4
0
Poate dupa vaccin nu mai pute a oaie
10
1
Bine zici, romani de mana a doua. Romani de mana intai nici nu exista.Nu uita ca machedoanca asta a facut cinste Romaniei, pe cand voi tiganilor ati umplut Europa de jeg si imputiciune.
2
13
Oile machidonesti nu suporta decat Pfizer. Sunt romani de mana a doua destui care sunt otraviti cu AstraZeneca. Rusine sa va fie domnu' colonel Gheorghita care ati luptat cu seringa in mana la Marasesti si v-au avansat la apelul bocancilor! Macar taceti si nu mai veniti cu scuze penibile. Adevarul este clar si vazut de toti oamenii cu bun simt, Romania este impartita in doua, ai vostrii si restul prostimii.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468