REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Simona Halep a vorbit despre perioada grea din 2018: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Simona Halep a vorbit despre perioada grea din 2018: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:00 375

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) a dezvăluit coșmarul prin care a trecut înainte de a câștiga Roland Garros în 2018, primul ei titlu de Grand Slam. Jucătoarea din România susține că-și pierduse încrederea în propriile forțe.

„Eram întotdeauna mulțumită de felul în care mă antrenez, dar îmi spuneam «Ok, acea mare zi va veni sau nu?». Întotdeauna am avut întrebarea asta în cap. Nu eram neapărat negativistă, dar era un fel de presiune.

De fiecare dată când începeam o conferință de presă, apărea această întrebare, dacă mai cred că voi câștiga un Grand Slam. Acum s-a încheiat și mă simt mai relaxată. Am fost incredibil de fericită, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu și eram foarte obosită”, a spus Simona Halep pentru revista Tennis Head.

„Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa și familia mea. Am sărbătorit până la 1 noaptea și apoi m-am întors la hotel și am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sărbători”- Simona Halep

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt sigur ca esti un make de kkt ca si ea! Voi nu aveti talent, cateodata noroc ptr ca mancati mult kkt mereu! A fost numarul 1 conjunctural. Daca Serena nu nastea si de asemenea, nu castiga cu noroc cateva jocuri, nu era nici macar locul 5. Hai sictir panaramelor care o vedeti buna doar din solidaritate de etnie!
0
0
Comentati de Simona Halep si voi aveti stomacu plin de pateu lua-v-as fetele alea de fometei in pula. Ea a adus glorie Romaniei boschetarilor , a fost numarul 1 in lume mult timp, a castigat trofeu de mare slem si zeci de milioane de euro, voi ce ati castigat saracilor ? Castiga-mi-ati salamu-n gura sa mi-l castigati
0
2
HALEPOVA HALIMIOAR TOATA e cat KOADA de LOPATA
0
1
Urata creatura dracului mai e si Halepra asta!
2
1
Bravo Simona, santem mandri de tine ai adus Romania pe primul loc in tenis in sport. Cei care nu au realizat nimic in viata dau comentar de ca.at
3
3
La cat castiga nu am auzit sa dea ceva vreodata la o casa de copii sau da ajute niste oameni amarati...rusinica
4
2
Esti buna dar ca de obicei nu stii sa vorbesti imi aduci aminte de atunci cand spuneai nu sunt un robot sa castig mereu spuneai de parca ai fi realizat marele slem dar ai pierdut finla de la Singapore.de unde nu castigasei nici macar un turneu din cele patru.
5
3
O poza care poate sa fie privita si de catre un copil, fara riscul de a se speria, nu gasitI? Juri ca e o mahalagioaica infuriata, care te arde cu un batator de covoare peste figura, zau.
4
4
TE iubim ,,fund bombat nu mai gasim.
1
3
Ne lasi cu textele astea??!
9
3
mare ai si ce ...ochisori de .....!
3
4
Bine oaie , de acum poti dormi linistita , nu mai e nevoie sa castigi nimic.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108