REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Simona Halep, ședință FOTO incendiară cu Trofeul de la Wimbledon: Pozând cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Simona Halep, ședință FOTO incendiară cu Trofeul de la Wimbledon: Pozând cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Replica API 14 iulie 2019 | 00:00 296

Simona Halep a postat, duminică, pe reţelele de socializare, câteva imagini de la şedinţa foto oficială cu trofeul de la Wimbledon, obţinut în urmă cu o zi, scrie stiripesurse.ro

“Pozând cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club”, a scris sportiva pe Twitter, relatează news.ro

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc. După acest succes, Halep a primit numeroase mesaje de felicitare din lumea sportului, dar şi din alte domenii. De asemenea, ziarele din întreaga lume au relatat despre triumful româncei.

Duminică, Halep a fost felicitată şi de ambasadoarea Franţei în România, Michele Ramis, la închiderea Sezonului Franţa-România, marcat printr-o serie de evenimente în Parcul Carol din Bucureşti: "Nu pot să închei fără să o felicit pe Simona Halep pentru succesul de la Wimbledon".

După victoria din finala de sâmbătă, Simona Halep a intrat, sâmbătă, în rândul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume.

Halep revine în ţară luni, la ora 17.00, şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma da-va-n mortii vosri de mavhidoni oligofreni care tot comentati pro oaia aici!!! la puscarie cu voi, acolo este locul vosgtru, zdrentelor!!! ca munca tot nu va place, lepadaturi ce sunteti!!!
1
0
Eram sigura ca i se vor face cele mai naspa fotografii.Astea sunt Ca pt ciobanie.
0
0
...postacii iobagi care tot au comentat ce nu trebuie pana acum ,cred ca ar fi timpul sa mearga sa mearga sa-si ridice ajutorul social....
0
2
Trebuie sa recunosc faptul ca o tot criticam si chiar o huleam. Imi pare rau! Merita apreciere! A zis ea ce a zis acum cativa ani, cum ca se duce peste tot pentru ea si familia ei, nu pentru tara. De atunci i se trage. De atunci au sarit toti pe ea. Dar acum si-a spalat obrazul. Este o adevarata campioana. Sa o apreciem si sa tinem la ea, ca merita! Felicitari!
6
0
Orice ati spune , cu tot veninul cu care o improscati fata asta va dat CLASA multora ,a ajuns acolo pe munca ei titanica ! Bravo ei ,bravo neamului din care se trage ! Stiti cum se zice : Pisica unde nu ajunge ,zice ca pute .
6
2
Tragi pe mata ca a facut un bou
8
6
Am sa trag oaia de urechi sa vina cu botu in poorumb,
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108