REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Şmecherii care au confundat Parcul Tăbăcărie cu bulevardul au fost AMENDAŢI

Şmecherii care au confundat Parcul Tăbăcărie cu bulevardul au fost AMENDAŢI

Replica API 8 septembrie 2016 | 08:31 150

Se poate!

Se poate!

Cei trei şoferi care şi-au plimbat maşinile prin Parcul Tăbăcărie au fost identificaţi de poliţiştii locali şi sancţionaţi. Precizăm că nu este singurul caz de acest gen. Înainte cu câteva zile, tot la finele lunii august, un alt conducător auto a fost surprins în timp ce se afla pe aleile din parc. Şi el a fost amendat. Totodată, de precizat este şi cazul „bizonului” Marcel Răducan zis Marci, care rula cu bolidul pe poduleţul din Satul de Vacanţă, apoi a parcat şi pe pista pentru biciclişti, pe Tomis, şi tot aşa. Acum, Marci s-a ales cu permisul de conducere anulat.

Trei autoturisme au fost surprinse, pe 24 august anul curent, în timp ce rulau pe aleile din Parcul Tăbăcărie. Cei aflaţi la faţa locului au filmat şi au postat imaginile pe Facebook/Şoferi model vs pericole în trafic. Poliţiştii locali au demarat cercetările şi au reuşit să-l identifice pe unul dintre şoferi, fiind vorba de proprietarul vehiculului căruia i se vede numărul de înmatriculare în video. Ulterior, s-au prezentat şi ceilalţi doi la Poliţie. „Da, au fost identificaţi şi invitaţi la sediul Poliţiei Locale, unde au dat declaraţii cu privire la eveniment şi au fost sancţionaţi contravenţional conform legislaţiei în vigoare, respectiv codul rutier – nerespectarea indicatoarelor cu semnificaţia “accesul interzis”. Sancţiunea este de 2 puncte amendă şi 2 puncte la permisul de conducer” a declarat, pentru „Replica”, Dan Baltag, şeful Serviciului Control Trafic Rutier (SCTR) din cadrul Primăriei Constanţa. Şi nu este singurul eveniment de acest gen. Tot în august, un alt vehicul a fost filmat în timp ce se afla pe aelile din parc, în timp ce altele erau parcate pe spaţiile verzi. De menţionat este şi cazul lui Marcel Răducan. Acesta, la începutul lunii august anul curent, a blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-şi cumpăra ţigări! Bărbatul a fost surprins de către un alt participant în trafic în timp ce şi-a parcat bolidul în mijlocul bulevardului Tomis, în zona Sălii Sporturilor. Însă, tot în aceeaşi perioadă, a semănat panică în Satul de Vacanţă. Mai exact, a pătruns cu maşina pe poduleţ şi a făcut slalom printre turişti, în încercarea de a coborî scările. Atunci a fost sancţionat pentru pătrundere pe sens interzis, cu 250 lei şi 2 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Ulterior, după ce a comis şi fapta de pe bulevardul Tomis, individul s-a ales cu permisul de conducere anulat.

Click pe imagini!

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/politistii-i-au-anulat-permisul-de-conducere-bizonului-care-a-facut-spectacol-in-satul-de-vacanta-288072/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108