REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Soarta lui Chiru, decisă înainte de alegeri! Magistrații tranșează dosarul de ucidere din culpă

Soarta lui Chiru, decisă înainte de alegeri! Magistrații tranșează dosarul de ucidere din culpă

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 3492

Încă din anul 2018, Christian Gigi Chiru a fost trimis în judecată de procurori pentru ucidere din culpă, asta după ce o persoană a murit după ce s-a sprijinit de balustrada unei societăți comerciale, administrator fiind fostul senator. Chiru are termen în dosar vineri, 13 martie, la Judecătoria Constanța, atunci când magistrații ar putea închide dosarul.

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările și au dispus, în 2018, trimiterea în judecată a inculpaților Gigi Christian Chiru (fost senator) şi Cristian Valentin Smădu, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Este vorba despre o persoană care a murit după ce s-a sprijinit de balustrada unei societăți comerciale, administrator fiind fostul senator. Din probele administrate în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte au precizat că, în anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăţi comerciale, Gigi Chiru a demarat lucrările de consolidare și modernizare a unui imobil în care funcționa o discotecă din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, pentru execuție contractând o firmă al cărei administrator era inculpatul Cristian Valentin Smădu. Execuția a fost realizată fără autorizaţie de construire şi în absenţa unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate, mai spun procurorii. Printre lucrări s-a numărat confecționarea și montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parțial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea. Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbușit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La un post de grataragiu sef?
2
1
morti mati de hot ordinar si tepar!!
5
2
De unde mortii tai ai bani de Porsche Cayenne si Jaguar XJ si casa aia?? Din cioarda clar ..mars in plm de hotz infect
5
1
In anul 2011 o persoana in stare de ebrietate, a tras pana a smuls o balustrada , confectionata in urma cu 4 ani,de o societate autorizata. De balustrada respectiva sau sprijinit toti tinerii din Eforie si nu numai. Mai mult, lucrarea respectiva a fost verificata de inspectori
5
0
sunt deja spaguiti !!! Deci fapta nu exista !!! Muie lor cu cacat !!!
3
1
wait for the tsunami ....
1
2
Vorbiti numai in nestiinta de cauza. Informatile sunt eronate. Nu sunt sustinator Chiru dar nici nu trebuie aruncate pietre in cineva care nu are nici o vina!
8
12
Si mai candideaza la Eforie! RUSINE CU UN ASEMENEA OM poate va candida cu Corsate , parvescu,sara, diaconu asta este echipa lui . HA HA
8
11
Exista oameni care au intrat in memoria colectiva fiind legati intr-un fel sau altul de Mazare.Unul dintre ei este acest Chivu.Spui Chivu,zici Mazare.Ar mai fi si altii a caror imagine este legata definitiv de "brand-ul" Mazare: Hasotti,Banias,N Constantinescu,Palaz,Fagadau,erc.E bine ca toti servitorii astia mazaristi sa nu mai apara in public ca trezesc dezgust sau repulsie.
13
11
O fapta foarte grava care cu siguranta se lasa cu pedepse.
10
10
ca om politic e o frectie...iar ca afacerist,este un oportunist spagar care a pus gheruta pe foste active ale statului
23
9
Pentru pedepsirea acestui individ aparent spilcuit si semidoct,om politic parasutat de basescu in viata noastra-judecatorii trebuie sa fie drepti. Fiecaruia dupa faptele si conduita sa! Doamne ajuta!
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108