REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Șoc! Candidatul AUR la Primăria Buzău se retrage din cursă din cauza unor fapte reprobabile. Video

Șoc! Candidatul AUR la Primăria Buzău se retrage din cursă din cauza unor fapte reprobabile. Video

Victor ROTARU 1 mai 2024 | 08:32 2990

Candidatul AUR la Primăria Buzău, Elena Năstăsoiu, a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că s-a retras din cursa electorală, acuzând ”fapte reprobabile şi care pun multe semne de întrebare”. Alături de ea, şi-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidaţi pentru Consiliul Local Buzău.

soc! Candidatul AUR la Primaria Buzau se retrage din cursa din cauza unor fapte reprobabile. VideoElena Năstăsoiu

Elena Năstăsoiu a ajuns la sediul Biroului Electoral Municipal la ora 11:50  cu 10 minute înainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor şi s-a retras din toate cursele electorale.

La ieşire, Elena Năstăsoiu a făcut o serie de declaraţii în care acuză conducerea partidului de imixtiuni în cadrul organizaţiei municipale a AUR Buzău şi de faptul că a intervenit alcătuirea listelor de candidaţi la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean.

”Am decis să mă retrag din AUR, din calitatea de candidat la Primăria Buzău, la Consiliul Local şi de la europarlamentare AUR. În ultimul timp, în AUR Buzău s-au petrecut fapte reprobabile şi care pun multe semne de întrebare. De mai bine de un an conduc o echipă de oameni care prin muncă, devotament şi implicare, au arătat Buzăului că AUR poate fi o alternativă viabilă, dar o alternativă susţinută de aceşti oameni care au probat profesional, personal şi social. Am ales conştient să sacrific timpul dedicat copilului meu, inima, sănătatea şi banii. Mulţi bani. Pentru cauza AUR, o cauză pe care am crezut-o pentru români şi România, dar m-am înşelat. Am intrat în AUR din patriotism, ceea ce se poate proba şi prin faptul că în 2020, când mi s-a cerut să candidez pentru Parlament, am refuzat. Conducerea centrală AUR m-a rugat să conduc AUR în municipiul Buzău, promiţându-mi că nu se vor amesteca în viaţa organizaţiei locale dacă aceasta probează electoral şi politic. Şi da, am probat pentru că am preluat organizaţia cu 29 de membri anul trecut, în martie 2023 şi astăzi suntem în jur de 200 de membri cotizanţi şi mii de simpatizanţi şi susţinători. După o muncă titanică, în care am arătat puterea echipei municipale AUR, conducerea judeţeană, susţinută de cea centrală de la Bucureşti, au călcat în picioare propunerile noastre pentru Consiliul Local şi pentru Consiliul Judeţean”, a declarat Elena Năstăsiu.

VIDEO:

Acuzații grave la adresa conducerii AUR

Ea susţine că nimic din ceea ce s-a discutat cu conducerea partidului nu a fost respectat.

”Criteriile anunţate erau foarte pompoase, dar nimic nu s-a respectat. Nu meritocraţie, nu transparenţă, nu devotament, nu implicare. Ne-au fost puşi oameni pe listă care n-au fost văzuţi în acţiunile noastre. Am crezut că proporţional cu munca, cu devotamentul şi rezultatele noastre, vom avea oameni pe lista Consiliului Judeţean. Nu a existat aşa ceva. Ca lider, eu nu pot merge mai departe fără oamenii care au făcut organizaţia municipală performantă. Nu pot accepta umilinţa şi lipsa de respect. Am o datorie morală să strig împotriva nedreptăţii, minciunii şi obişnuinţei decidenţilor AUR de a se folosi de oameni. Oamenii nu contează, se pare. Contează doar interesele lor meschine ale celor care conduc AUR. Nu mi-e teamă să ridic vocea pentru onestitate şi adevăr. Văd că preşedintele AUR, George Simion, anunţă o nouă campanie pentru copii. Nu uita, George Simion că patriotismul afişat este o indecenţă!”, a spus fostul candidat al AUR la Primăria municipiului Buzău.

soc! Candidatul AUR la Primaria Buzau se retrage din cursa din cauza unor fapte reprobabile. VideoGeorge Simion

AUR este cea mai mare otravă

De asemenea, Năstăsoiu a mai transmis că AUR este acum ”cea mai mare otravă pentru electoratul românesc” şi că oamenii loiali sunt daţi la o parte fiind aduşi în schimb cei din alte partide şi cei potenţi financiar.

”AUR, aşa cum este acum, este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc, pentru că este o adevărată maşinărie de fabricat minciuni şi speranţe deşarte. Tuturor le sunt promise funcţii dacă munceşti, sacrifici şi dai. De aceea oamenii de bine au muncit, au sacrificat şi au dat dar au fost marginalizaţi, căci chemarea AUR a fost pentru cei potenţi financiari şi pentru cei din alte partide. Iar oamenii loiali sunt daţi deoparte. Acum devine din ce în ce mai clar de ce AUR refuză constituirea, statutară, de altfel, a organizaţiilor locale şi judeţene”, a mai spus profesorul Năstăsoiu.

Marţi seară, alături de Elena Năstăsoiu şi-au retras candidaturile 18 din cele 29 de persoane aflate pe lista de consilieri locali, potrivit stiripesurse.ro.

Probleme și în județul Constanța

De asemenea, și în județul Constanța au fost probleme legate de candidații AUR pentru primăriile Mangalia și Năvodari. La Mangalia candidații au fost schimbați ca pe șosele, până pe 29 aprilie intrând în cursă, pe rând, 4 candidați. Primul candidat fiind Nicolae Moroianu, politician local, care odată cu lansarea candidaților a fost înlocuit de către Leonard Tănase. Acesta fiind înlocuit de către Daniel Coleașă, care s-a mobilizat imediat pentru a strânge semnăturile necesare candidaturii, însă pe 29 aprilie, acesta anunța că se retrage din competiție, locul fiind ocupat de către Cosmin Vasile Trușcă, un antreprenor local.

soc! Candidatul AUR la Primaria Buzau se retrage din cursa din cauza unor fapte reprobabile. VideoCosmin Vasile Trușcă

Și la Năvodari s-au produs schimbări legate de candidatul AUR pentru funcția de primar. Dacă pe 23 aprilie, în prezența liderului George Simion, era aruncat în luptă Costin Ilinca, la mijlocul lunii aprilie situația s-a schimbat, aleasa pentru fotoliul de primar fiind Evdochia Aelenei, care a declarat pentru Replica, că primul lucru pe care vrea să-l facă atunci când va ajunge primar va fi un parc în fața pensiunii sale.

soc! Candidatul AUR la Primaria Buzau se retrage din cursa din cauza unor fapte reprobabile. VideoEvdochia Aelenei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu arabul Murat in rol de candidat la CJ nu cred ca vor lua pe jud Constanta mai mult de 12-15%.
1
0
Cităm: «AUR, aşa cum este acum, este cea mai mare otravă pentru electoratul r*mânesc, pentru că este o adevărată maşinărie de fabricat minciuni şi speranţe deşarte.». Nu prea cred că ar mai putea fi spus ceva mai clar și mai direct. Susținătorilor AUR le doresc sănăt**e și minte limpede.
3
0
Eu votez AUR la Mangalia doar daca gasesc UNUL SINGUR cu un an vechime in partid pe primele 5 locuri de consilieri.
8
0
Comentarii extrem de răutăcioase. Mai departe de aceste mojicii, care nu va privesc, nu puteți analiza sausunteti votanții, contra cost, a i nesoalatului și agramatuluinputinist NIMICUL SIMION?Păcat cu astfel de caractere ca voi, ne meritam soarta. Felicitări dna ca a-ți avut tăria sa recunoașteți, și în primul rand, sa îl citiți pe acest mojic Simion
8
0
Da bravo! Trădătoarea de familie! Ți o tragi cu unii și alții, profesorul de fitness, acum un alt bărbat însurat cu familie, o c***a împuțita! Huaaaaa
2
7
Soc?Si cand o sa aflati ca aproape toti politicienii si alte nume pe care le venerati sunt doar niste pedofili traficanti de copii ce o sa mai fie?
5
1
alti escroci pusi pe vanzarea functiilor si jaf din banii publici ca si inaintasii lor de 34 de ani mafiile psdnl numai ca o fac mai pe fata cu nesimtire fara sa-si mai ia nici o masura de acoperire si diversiune ca cei mai vechi ptr ca sunt multi tineri si mai putin tineri care apreciaza asta - imbogatirea rapida cu agresivitate prin orice mijloace - este o parere din ce in ce mai larg raspandita ptr care vom plati cu totii foarte scump mai devreme sau mai tarziu
11
0
Doar priviți figura liderului de galerie HAUR și ajungeți la concluzia ca proba a fost contaminata! Asta e motivul pentru care testul este alterat. Cromozomul a avut doua cozi!
11
0
Asta nu este primul caz in AUR si din ce vad proshti ashtia chiar au crezut in minciunile lui Simion,tarziu dar tot e bine bine ca v-atzi trezit la realitate,restul care au ramas sunt din interes personal nu ii intereseaza pe ei nici macar de AUR de care se folosesc pentru ca sa ocupe un post bine platit din bani publici cu atat mai putzin sa ii intereseze de Romania sau romani si asta o shtie si Simion pentru ca are experienza de strada,nu este ca unul dala care a invatzat pana la 25 de ani prin tot felul de shcoli si cand il scotzi in societate el vede ca viatza reala nu se potriveshte cu ce a invatzat el in shcoli,dar se adapteaza in catziva ani pentru ca este baiat shcolit.
17
0
Aur PSD PNL USR și mai toate partidele o mizerie Romania e sărăcia Europei Din cauza acestor partide toxice mafia și corupția a distrus țara
12
1
Avem tot respectul pentru cei care ies din AUR si apoi spun ADEVARUL (DUREROS) "din interior". Oameni buni, considerati ca si iertate greselile voastre, deci NU VA TEMETI sa spuneti ADEVARUL, caci ADEVARUL DUREROS va iesi INTOTDEAUNA LA LUMINA. Tineti minte: INTOTDEAUNA! Si daca nu este acesta momentul potrivit sa vorim despre"LUMINA", atunci nu mai exista altul. De altfel, am cazut de acord SA AVEM RABDARE cu fiecare dintre voi, sa va"spovediti"si sa urmati calea dreapta a poporului crestin ortodox roman. De aceea, tot "GUNOIUL" pe care l-am maturat in urma AUR, este pastrat bine ascuns, la vedere (George Simion). AUR e plin de VlDE0CHATlSTE, lNTERL0Pl"pesti" si alti "afaceristi dubiosi". Cu 2 click-uri putem distruge, efectiv, AUR. Am ales sa nu o facem, caci"noi"NU suntem GUNOAIE, precum ei. NU vom informa rudele acelor"gunoaie"din AUR si nici"PRESA". Nu! AVEM RABDARE, sa ia decizia corecta. Nu e santaj! "NOI"suntem"VOCEA ROMANILOR INVADATI DE 12X DE RUSI". HACKTIVISMUL e PATRIOTISM
71
0
Stai linistit Dane , gruparile AUR din Mangalia s-au inpartit deja unii voteaza PSD altii USR și altii PNL Radu Cristian. Altii au format PUSL deja. Numai ce am enumerat pana acum sunt vreo 800 de voturi duse de la AUR ... mai ramane Murad Trusca si vamesul cu baiatu de militian
8
0
Exact ca la Mangalia... unii au muncit si altii au venit ca nesimtitii sa le ia locurile pe lista. Și după aia se intreaba ... doamneee ce ai avut cu mine de mi-ai trimis canceru si accidentele .... Elena Nastasoiu era prima pe merit din Romania la AUR avea cel mai bun scoring. Borfasii vor avea mult de pierdut nu s-au gandit la anticampaniile care vor urma inca mai cred ca prostii vor vota aur
12
0
Sorin Coadă o fi pe loc eligibil??
0
0
acelasi lucru s a intamplat si in AUR Constanta, toate locurile de pe liste s au tranzactionat ca la talcioc , cine da mai mult, niste golani la care naivii de romani pun botul. Aoropo treaba aia cu donatia de microbuze scolare e o mare gargara, acolo e propaganda pura. Acele mașini au fost achizitionate pentru interesele partidului. Mare bou sa fi sa votezi aceste naparci
15
0
Voi ce credeati, ca haur e cavalerul pe un cal alb care vune cu sabia dreptatii in mana? Vax! Este doar un satelit inventat de pesede. Acum ies la iveala mismasurile. Poate acum se lumineaza si sustinatorii lor si ii vor sanctiona la vot. Poate scapam de capuse.
16
0
fete tipic de nulitati pe care le gasesti in toate partidele. pe cand 300 de specimene in Parlament, asa cum a votat poporul, leprelor?
12
3
Felicitări persoanelor cu coloana vertebrală, cu demnitate, cu principii și celor ce nu pun banul mai presus de orice. Se știa, dar este bine venit acest incident, pentru cei ce mai cred au în JEGUL, BORFASUL, ANALFABETUL SIMION, RUSUL DOVEDIT. Felicitări buzoienilor. Sper sa se trezească mai multe sucursale de infectul Simion. Nu poți sa te ridici din mocirla, sa te scuturi, sa îmbraci haine noi sa fii alt om, exclus
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515