REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Soluții pentru malul surpat de la Cumpăna. Orban promite bani pentru reabilitare

Soluții pentru malul surpat de la Cumpăna. Orban promite bani pentru reabilitare

Replica API 4 martie 2020 | 18:09 1522

Marți, 3 martie, la Palatul Victoria, prefectul Constanței George Niculescu a avut o întâlnire cu prim-ministru Ludovic Orban, cu care a purtat o discuție de maximă importanță pentru județul nostru.

Malul surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră va fi reabilitat cu fonduri de la Guvernul României, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. ”În cel mai scurt timp, sumele necesare reabilitării vor fi alocate, iar lucrările vor demara cât de curând posibil, pentru a elimina orice risc de accentuare a surpării survenite în zona localității Cumpăna. Așa cum bine știți, de aproape un an, malul s-a surpat pe o distanță considerabilă, punând în pericol inclusiv casele oamenilor din Cumpăna. De când am fost numit Prefect al Județului Constanța, reabilitarea malului surpat a fost unul dintre obiectivele mele principale. Consemnăm, astfel, un pas semnificativ în vederea remedierii unei probleme importante care afectează comunitatea locală”, transmite Niculescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puie MNL ca de m ia PSD ista ne am saturat
0
0
Esti un betiv ordinar manipulat de johannis
4
2
este si va fi o mare abureala. Totul este numai praf in ochii alegatorilor. PNL, PSD, USR si alte partide din tot felul de amestecati de toate culorile curcubeului nu au si nu vor avea niciodata nici o tresarire de inima pentru masa de manevra. Prea multe rele s-au intamplat in Romania, caci chiar de ar curge lapte si miere pe strazi de maine, oamenii s-au intreba care este pretul ce il vor avea de platit. Oamenii aceia din Cumpana asteapta si au nevoie de solutii, sa vada santierul acolo, nu de promisiuni, ca in ultimul an numai asta au avut. Ar fi o minune, dar cine ia para-ndaratul ?
5
0
gijoaica cu porcul de stroe strica canalul cu drumuri si aductiuni ilegale,porcul a oprit toate prizele de apa subterana pentru populatie si apa pura a inlocuit-o cu apa cacacioasa a dunarii iar acuma asteapta banii guvernului ca sa dreaga ce au stricat,blestematii
7
3
Adevarul este ca psd a dat doar o parte din bani iar pnl cand a venit la guvernare nu a mai dat nici un ban. O sa cada tot malul in canal si o sa il blocheze de tot. Si o sa mai cada si vreo 15, 30 de case. Va dati mari si cu grija fata de populatie dar mai mult decat declaratii nu faceti nimic.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272