REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoseaua Mangaliei, un loc pentru aruncat gunoi!

Şoseaua Mangaliei, un loc pentru aruncat gunoi!

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 307

Se pare că omul civilizat există adesea doar în poveşti sau numai în fundul curţii, acolo unde poate să fie ţinut la distanţă de ignoranţi care au gura mare şi valori nocive, brute care sunt în număr mai mare decât cei educaţi. Asta se vede pe străzile din oraşul Constanţa: multă nepăsare şi multă lene, aşa că gunoiul nu ajunge acolo unde îi este locul, la coş, să nu mai vorbim despre selectarea acestuia.

La intrarea podului dinaintea spaţiului comercial Doraly Mall din Constanţa, pe Şoseaua Mangaliei, există o pantă pe care sunt aruncate fel şi fel de gunoaie. De la cauciucuri până la resturi de construcţii, plastice şi haine, resturi fecale şi multe altele. Împreună cu mirosul venit de la păsările şi porcii pe care le ţin oamenii în grădinile din pantă tot ce poţi să faci când ai de mers dinspre complex către Far este să porţi o pungă de carton cu tine pentru că mirostul provoacă greaţă.

Un localnic care stă foarte aproape de zonă spune că în fiecare seară se adună grupuri de puştani care aruncă gunoaie, sticle de bere şi pachete de ţigari exact pe acea cale de acces, înainte de scara care urcă pe pod: "În fiecare seara vin puştani care nu sunt din zonă, fac gălăgie multă şi aruncă tot felul de gunoaie, sticle de bere, pachete de ţigări, mai fac şi focul cu ele, bagă muzică în boxe şi deranjează oamenii din zonă, dar ce le poţi face? Aşa sunt educaţi, aşa vor trăi consecinţele obiceiurilor dumnealor".

În legătură cu acest aspect, administraţia locală transmite următoarele: "Aceasta este o sesizare, acum am luat la cunoştinţă şi vom transmite mai departe pentru a putea fi rezolvată problema, dar dacă acel teren este proprietate privată, va fi mai dificil, însă rămâne de văzut, acum am luat la cunoştinţă şi urmează să comunicăm ce se va face cu gunoaiele din zonă".

Iulian RUSU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e in toata RROMania
1
0
unde draku ai vazut Dobrogean civilizat,,dorm cu cainele in pat ,,fac sex cu caini, au gaini in balcon,,sta la masa si cainele ii linge lingura,,,ala e om civilizat ,,inca e salbatic,,
0
1
am o tara k o floare
0
0
Nu este singurul loc plin de gunoaie. Avem cetateni care pot fi incadrati usor in categoria de jigodii. Le face placere sa infecteze locul unde stau sau locurile pe unde trec.
3
1
suntem o tara de tarani si cocalari, planeta ne ca curata curand si universul! Cancer pt toti va ngura!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108